Bilgehan Can Sesimizi duydun mu Bayern
HABERİ PAYLAŞ

Sesimizi duydun mu Bayern

Haberin Devamı

Sevgili Bayern Münihli yöneticiler, taraftarlar…

Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekildiğinde, sosyal medyada kendi çapınızda şov yapmaya çalıştınız. Beşiktaş taraftarının tezahüratlarını çaldınız, paylaşımlarını taklit ettiniz. En çok da 'Come to Beşiktaş'ı kıskanmışsınız bunu anladık. Ama hani 'sizden daha çok gürültü yapacağız' diye bir paylaşımınız vardı ya...

Dün Vodafone Park'ta '5 nokta 1' şiddetinde deprem vardı. Bu gürültüyü de duydunuz mu? Duymadıysanız üzülmeyin sakın. 14 Mart'ta İstanbul’a gelince zaten göreceksiniz, duyacaksınız... İsterseniz Osmanlı maçının özetlerini bir izleyin. Bu müthiş futbola bu müthiş coşkuya hayran kalacaksınız.

NE YAPTIN BABEL?

Babel'in her attığı gol oldu. Füze gönderdi golll. En klasik vuruşunda yine gollll. Yetmedi göğsüyle de attı. Negredo ve Cenk şovu perçinledi. Galatasaray'ın da yenildiği haftada, 5-1'lik Osmanlı galibiyeti, hem puan hem de moral açısından önemliydi. İlk yarının son maçında Beşiktaş, Sivas deplasmanına çıkacak. Bu hırsla kaybedeceğini düşünmüyorum. Sonra devre arası ve transferleri konuşacağız.

FELLAİNİ & VİDA GELİYOR

Manhester United'in yıldızı Fellaini ve ön sözleşme imzalanan Vida ikinci yarıda Beşiktaş forması giymeye çok yakın. Taraftarın sevgilisi Demba Ba da yolda. Transferde her an sürprizler olabilir. Ama Başkan Fikret Orman'ın sürprizleri hep yerinde ve pozitif olmuştur. Yine öyle olacaktır. Yapılacak takviyelerle ikinci yarıda Beşiktaş'ı izlemeye doyamayacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder