Magazin Sertab Erener: Sertab Gibi’nin kıymeti bilinmedi

Sertab Erener: Sertab Gibi’nin kıymeti bilinmedi

Paylaş
Sertab Erener: Sertab Gibi’nin kıymeti bilinmedi

Türk pop müziğin sevilen ismi Sertab Erener, Ankara'da verdiği konserde en iyi albümü kabul edilen ‘Sertab Gibi’nin bu zamana kadar en az satan albümü olduğunu söyledi



Yaz turnesine hız kesmeden devam eden Sertab Erener, geçen gün Ankara’daki PanoraPark sahnesinde hayranları ile buluştu.

Sertab Erener “Konserime daha önce gelen var mı?” sorusunu hayranlarına yöneltti. El kaldırmayan sevenlerine dönerek “Ben 25 yıldır şarkı söylüyorum biliyor musunuz?” diye espri yaptı.


'ŞİMDİLERDE EN ÇOK SEVİLEN ALBÜMÜM'


Sertab Erener “1997 yılında çıkarmış olduğum ‘Sertab Gibi’ albümümden çok umutluydum ama bu zamana kadar en az satan albümüm oldu. O dönem kıymeti bilinmeyen albümüm şimdilerde en çok sevilen albümüm oldu” diye konuştu.


'BÜTÜN KADINLARA ADIYORUM'


Son albümünde yer alan “Tek Başına” şarkısının da birçok seveni tarafından seslendirildiğini söyleyen Sertab Erener “Seslendirilen o videolar ile bir klip çektik. Ben o klibimi ve şarkımı ayakları yere sağlam basan, tek başına mücadele veren bütün kadınlara adıyorum. Aralık ayında hazırlamış olduğumuz müzikal performansı sergileyecek bir alan bulabilirsek tekrardan sizlerin karşısına çıkmak istiyorum” dedi.

Sertab Erener geçen haftalarda Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde verdiği konserde barkavizyona yansıyan frikiği ile gündeme gelmişti.




Sertab Erener’in frikiği barkovizyona yansıdı!


Öte yandan Sertab Erener şu sıralar Bodrum’daki çiftlik evine havuz yaptırıyor. Çalışmaları yakından takip eden Sertab Erener'in ve müzisyen eşi Emre Kula'nın gergin halleri dikkat çekti. Evlerine kapsamlı bir tadilat yaptıracak olan çiftin kısa süre içinde Bodrum'a yerleşmeyi planladığı konuşuluyor.


Sertab Erener'in havuz gerginliği (Bodrum'a yerleşiyor)

Haberin Devamı