Magazin 'Serenay'ı hediye yağmuruna tutarım'

'Serenay'ı hediye yağmuruna tutarım'

Paylaş
'Serenay'ı hediye yağmuruna tutarım'

Kadınca dergisi, ilk sayısında baba olmayı çok isteyen Tolgahan Sayışman'ın hayallerini gerçekleştirdi; ona babalık provası yaptırdı. İşte Sayışman ile minik Tuğrul ve Asmin'in hikayesi...

İlk ve son aşkım
Kız çocuklarının ilk ve son aşkı babalarıdır. Hayatları boyunca da o mükemmel erkeği ararlar. Yaşanan hiçbir aşk ilk aşkları babalarının yerine geçmez.

Hem anne hem baba olmak çok zor
Rol aldığım “Lale Devri” dizisinde sevdiğim kadın öldü, bebek kurtuldu. Gerçek hayatta bunun çok zor olduğunu düşünüyorum. Sanırım baba tek başına yeterli olamayacaktır. Elbette çocuk annesi ya da babası olmadan büyür ama bunun eksikliğini her zaman hisseder. Allah kimsenin başına vermesin.

Kız çocuklar ile babalar arasındaki aşk inanılmaz bir büyü
Benim en büyük hayalim bir kız çocuk babası olmak... Genelde “Erkek adamın erkek oğlu olur” denir ama bana Allah çocuk nasip ederse kız olmasını çok istiyorum. Kız çocuklarının babalarıyla aralarındaki aşk inanılmaz bir büyü; o durumu yaşamayı çok isterim.

Aile olmak fikri heyecanlandırıyor
Evliliğe sıcak bakan biriyim. Aile kurmak çok güzel bir şey olsa gerek... Evlenmek de çok kolay ama asıl önemlisi o evliliği devam ettirmek, ailenin, çocukların sorumluluğunu hakkıyla taşıyabilmek. Bu anlamda ben de hayatımın ilerleyen dönemlerinde evlenmek ve baba olmak istiyorum. İyi bir eşten de önemlisi iyi bir aile babası olurum.

Kadını dövmek acizlik, hastalıktır
Şiddet, toplumumuzun çok önemli bir yarası. Kadın ve erkeğin eşit olmadığı durumlar var. Özellikle bazı kesimlerde daha fazla erkek egemen bir hayat sürdürülüyor. Doğabilecek bir anlaşmazlık ya da tartışmada da erkek şiddete başvuruyor. Bunun nedenlerinden biri kadının erkeğe karşı savunmasız olması. Bunun elbette cehaletle ve aile içindeki eğitimle alakası var. Kadına uygulanan şiddetin ahlaksızca bir davranış olduğunu düşünüyorum. Bir kadını dövmek, tartaklamak, çok aciz bir durum.

Serenay’ı hediye yağmuruna tutarım
Serenay (Sarıkaya) bana en son bir yüzük aldı. Ben de onun için özel bir kolye yaptırdım. Zaten Serenay’ı çok sık hediye yağmuruna tutarım. Ona hediye seçmeyi çok seviyorum çünkü ne alırsam alayım Serenay’ın verdiği tepki beni çok mutlu ediyor. O çok olumlu, çok pozitif bir insan.

Kadın, erkeğin hayatında toparlayıcıdır
Kadın, erkeği her anlamda toparlar. Her başarılı erkeğin arkasında aslında çok başarılı bir kadın vardır. Düzgün bir ilişki yaşayan, evlilik hayatında mutluluğu bulmuş adamlar, işlerinde de çok başarılıdır.

Sevgililer Günü planım özel
Bence sevgililerin tek biri günü yok. Her günü mutlu ve birbirine huzur vererek geçirebilmek, 14 Şubat’ı kutlamaktan daha önemli. Ama özellikle bir günü daha özel kılmak için çaba sarfedebilirsiniz tabii... Ben Sevgililer Günü palanımı söylemeyeyim, sürpriz olsun.

Özel günlerde sevgilim için mutfağa girerim
Öyle alışveriş yapayım, mutfağa gireyim gibi durumlar bana çok uzak ama özel bir günde neden olmasın; mutfağa girip yemek hazırlarım tabii ki... Aslında tertipli, düzenli olmayı seven bir adamım ama pratikte bunu ev ortamında uygulayamıyorum. Evim biraz dağınık olabiliyor, neyse ki toparlayıcı insanlarım var. Evlendiğim zaman sorun olur mu bu, bilmiyorum.

İhanete tepkim nasıl olur bilemem
Bir kadında asla tahammül edemeyeceğim şeyler; riyakarlık, yalan ve ihanet. İhanete tepkimi ise valla şu anda hiç bilemiyorum. Bu gibi konularda tepkileri önceden kestirebilecek bir adam değilim. Tepkilerim o anki duruma bağlı olarak değişebilir.

2

Haberin Devamı