Hamit Turhan Şeref tribünü!
HABERİ PAYLAŞ

Şeref tribünü!

Siz ne kadar yasalar çıkarırsanız, çıkarın. Yaptırımları ne kadar artırırsanız, artırın. Cezaları üçe beşe, sekize ona katlayın. Statlara sokmayın isterseniz, tribün çetelerini ve çete başlarını. Hatta hapis cezası bile getirin. Sürüm sürüm süründürün, meçhul failleri! Söndürebilir misiniz, tribünlerdeki yangını, yangının kaynağına inmeden?

[[HAFTAYA]]

İşte görüyorsunuz. Neredeyse her hafta gözümüzün içine sokuyorlar, “Biz buradayız” diyorlar. “Her şeyin müsebbibi biziz” diye adeta haykırıyorlar. Sahadaki oyun, oyuncular, oynatanlar zerre kadar umurlarında değil. Onların oyunu kendine! Kendi maçlarını yapmak için ‘Şeref Tribünü’nde (!) yerlerini alıyorlar. Kimdirler, nedirler, nerelidirler, nereden gelirler, parayı nereden bulurlar; isimleri, cisimleri, güçleri nedir? Bunların önemi yok.

Haberin Devamı

Gün yüzü görmez

Bakın yüzlerine, hepsinin birbirine benzediğini göreceksiniz. Dikkatlice inceleyin, önemli adam vehmiyle nasıl kasım kasım kasıldıklarını, kibirden gerilmiş gerdanlarını kaldırarak nasıl etrafı göz ucuyla müstehzi bir şekilde süzdüklerini fark edeceksiniz. İşte onlardır her şeyin başı! Bize son yılların en heyecanlı derbisini zehir edenler de onlardır, eylemiyle, söylemiyle sıradan taraftarı kışkırtanlar da... Çevirin projektörleri protokol tribününe; her şeyi göreceksiniz. Fitil orada ateşleniyor. Terörün kıblesi orasıdır. Ve oralar yerle yeksan edilmeden, bu ülke futbolu gün yüzü görmez.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder