Spor Serdar Taşçı kahin çıktı!

Serdar Taşçı kahin çıktı!

Paylaş
Serdar Taşçı kahin çıktı!

Stuttgart'ta oynayan Serdar Taşçı, Alman milli takımının İtalya'ya karşı oynadığı maçın kadrosuna çağrılmayacağını daha önceden bildiğini söyledi

Serdar Taşçı, Stuttgart’ın ligde düşme hattında bulunduğunu ve bundan dolayı Alman milli takımı teknik direktörü Joachim Löw’ün kendisini kadroya dahil etmediğini tahmin ettiğini belirterek, "’Alman milli takımına çağrılmayacağımı biliyordum.

Bundan dolayı kadroya alınmadığıma da şaşırmadım. Stuttgart ligde yeniden üst sıralara yükselmesi durumunda tekrar milli takımda yerimi alacağımı ümit ediyorum" dedi.

"LÖW DAHA ÇOK ŞANS VERECEK"

Alman Milli Takımı’nı seçtiği için hiçbir şekilde pişmanlık duymadığını ve bu konunun iki yıl önce kapandığını ifade eden Serdar, Löw’ün kendisine çok şans verdiğini kaydetti.

Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink’in yurt dışından Türk kökenli oyuncuları kadroya almasını doğal karşıladığını belirten Serdar, "Mehmet Ekici ve Tunay Torun da milli takım kadrosuna alındı. Mehmet, Nürnberg’de çok iyi oynuyor. Tunay da genç bir oyuncu, yaşına rağmen iyi oynuyor" şeklinde konuştu. Türk

Milli Takımı’nda genç oyunculara şans verildiğini ve kadronun yenilendiğini ifade eden Serdar, "Yoluna bu şekilde devem etmesi durumunda Türk Milli Takımı 2012 Avrupa Şampiyonası’na katılma şansını elde edebilir" ifadesini kullandı.

Stuttgart ile 2007 yılında lig şampiyonu olan Serdar, 2008 yılında Alman Milli Takımı kadrosuna alındı ve 14 kez milli takım formasını giydi.

Haberin Devamı