Spor Sercan Aslan'a doğru

Sercan Aslan'a doğru

Paylaş
Sercan Aslan'a doğru

Golcü sıkıntısını çözmek isteyen Galatasaray, Sercan Yıldırım'a karşı Bursaspor'a Aydın Yılmaz ve Serdar Eylik ile 3 milyon euro önerdi

Milan Baros’un tarak kemiğinin kırılması ve Nonda’nın sakatlığı nedeniyle antrenmanlara düzenli çıkmaması nedeniyle golcü arayışlarına hız veren Galatasaray, Bursaspor’un genç yıldızı Sercan Yıldırım’ı renklerine bağlamak için harekete geçti.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılılar genç yıldıza karşı Bursaspor’a biri peşin, ikisi 6 ay vadeli 3 milyon euro ve Ertuğrul Sağlam’ın istediği Aydın Yılmaz ile Serdar Eylik’i vermeyi kabul etti. Yeşil-Beyazlılar ise Aslan’dan bu iki oyuncuyu artı 5 milyon euro talep etti.

Transferin pazartesi gününe kadar olumlu ya da olumsuz netleşmesi bekleniyor. Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard’ın yöneticilere ayrıca “Bana oynayacak sağlam futbolcu lazım. Nonda sık sık sakatlanıyor ve istikrarsız. Talibi varsa devre arasında satın” dediği kaydedildi. Hollandalı hoca, ayrıca çok kaliteli ve topu oyuna iyi sokabilen bir yabancı stoper alınması gerektiğini de söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard yönetimden mutlaka kaliteli bir golcü ve yabancı stoper alınmasını istedi, Sercan için temaslar başladı.

Haberin Devamı

ÖZEL HABER- OSMAN ŞENHER/POSTA SPOR