Gündem Serap kurtarılamadı

Serap kurtarılamadı

Paylaş
Serap kurtarılamadı

İstanbul'da bir grup terör örgütü yandaşının İETT otobüsüne attığı molotofkokteyli ile ağır derecede yaralanan 17 yaşındaki Serap Eser hayatını kaybetti

EN RİSKLİ İLK HAFTAYI ATLATMIŞTI

İstanbul’da 8 Kasım akşamı, 17 yaşındaki Serap Eser üniversiteye hazırlık için gittiği dershaneden İETT otobüsüyle evine dönüyordu. İçinde 25 yolcu bulunan otobüs, yolcu indirmek için Kanarya Mezarlığı yakınındaki durağa yanaştı. Bu sırada 6 PKK’lı otobüse molotofkokteyli attı.

Molotof isabet eden Serap alevler arasında kaldı. Kızını almak için durakta bekleyen babası Serap’ın yanışına tanık oldu. Serap’ın elleri, yüzü ve bacakları yandı. Yaraları enfeksiyon kapan Serap’a annesinden deri nakli yapıldı.

ORGAN YETMEZLİĞİNDEN ÖLDÜ

1 aydır hastanede yaşam mücadelesi veren Serap dün hayatını kaybetti. Ağabeyi Ümit Eser “Kardeşimin aklında hep üniversite sınavları vardı. Mühendis olmak istiyordu. Yılbaşına kadar hastaneden çıkacağım. Dershaneye dönüp arada kaybettiğim zamanı çok çalışarak telafi edeceğim’ diyordu” dedi.

Ümit Eser, “Bu saatten sonra denilecek çok şey yok. Artık giden gitti. Geri gelmeyecek. Bunu yapanlar ‘30-40 yıl alsın desem’ de Serap gelmeyecek. Bir başkasına olmaması için önlemler alınmalı. Cezaların ağırlaştırılması lazım” dedi.