Magazin Şentürk'e 6 ay uzak durma cezası!

Şentürk'e 6 ay uzak durma cezası!

Paylaş
Şentürk'e 6 ay uzak durma cezası!

Boşanma davası açan eşinin koruma talebi kabul edildi. Şentürk'ün "Beni Türkiye tanıyor" diye yaptığı itirazı da mahkemece reddedildi

Boşanma davası açtığı eşi Metin Şentürk hakkında mahkemeden koruma isteyen Fulya Kalkavan'ın talebi yerinde bulundu. İstanbul 14'üncü Aile Mahkemesi, Şentürk'ün "6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun" uyarınca, 6 aylık süre boyunca, eşinin ikametgahına yaklaşmamasına, eşine ve ailesine yönelik şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürme eylemlerini içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına hükmetti. Şentürk, 14'üncü Aile Mahkemesi'nin verdiği karara avukatı aracılığıyla itiraz etti. İtirazını, bir üst mahkeme olan İstanbul 1'inci Aile Mahkemesi'ne yapan Şentürk, tüm ülkede tanınan bir sanatçı olduğunu belirterek, aynı zamanda Dünya Engelliler Vakfı'nın başkanlığını yürüttüğünü vurguladı. Eşinin hakkındaki iddialarını kabul etmeyen Şentürk, hakkında tedbir uygulanmasını gerektirir bir durum olmadığını savundu.

5 AYDIR AYRILAR

Haberin Devamı

Ancak mahkeme, Şentürk'ün itirazını reddetti. Böylece Şentürk'ün eşinden en az 6 ay süreyle uzak durmasının önünde kanuni bir engel kalmadı. Şarkıcı Metin Şentürk ile Kalkavan Ailesi'nin fertlerinden Fulya Kalkavan, 1.5 yıllık flörtün ardından 2006'da gizlice evlenmişti.. Tiroit kanserine yakalanan Kalkavan, şubat ayında evi terk etmişti.