Spor 'Şenol Hoca beni mahcup etti'

'Şenol Hoca beni mahcup etti'

Paylaş
'Şenol Hoca beni mahcup etti'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Şenil Güneş ile arasında yaşananların artık uzatılmaması gerektiğini söyledi

Fenerbahçe >Teknik Direktörü Aykut Kocaman dün antrenmandan sonra basın mensuplarıyla yaptığı sohbette samimi açıklamalar yaptı.

Sezonun ilk yarısındaki sorunu "takım kimyası oluşmadı" şeklinde özetleyen genç hoca bunda ne kadar payı olduğunu da kamuoyuna bıraktı. Yeni Malatya mağlubiyeti sonrasında herkesin şapkasını önüne koyup düşündüğünü ve Trabzonspor maçına öyle çıkıldığını hatırlatan Kocaman, "Sanıyorum takım kimyası oluşuyor" dedi.

"TARAFTAR MORAL VERDİ"

Santos'un sert bir dönüş yaparak gerçek kimliğine kavuştuğunu söyleyen Kocaman, ligde zor bir döneme girdiklerini de belirtti. Manisa, Kayseri ve Beşiktaş maçlarının kaderlerini belirleyeceğini de ekleyen Kocaman şunları söyledi:

"Taraftar 'Kocaman umutlarımızın sahibisin' pankartıyla bana moral verdi. Sanıyorum benim günlük başarı peşinde olmamam taraftarı mutlu ediyor. İnsan olan insan bu pankartta duygulanır. Kendi sözleşmem umrumda değil. Aklımda olan tek şey şampiyonluk."

"TRANSFER İÇİN KIRGIN DEĞİLİM"

Ara transferde futbolcu alınmaması nedeniyle kırgınlığının olmadığını da söyleyen Kocaman, "24 oyuncum var. Her zaman oynayacak gibi hazırlar.

"FENERBAHÇE'NİN SORUMLU KİŞİSİ"

Ben tüm oyuncuların ruhunu takıma vermesini istiyorum. Gece eğlenceleri canımızı sıkıyor. Hoş olmadığını söyledim. Oyuncu fizik gücüyle para kazanıyor. Kendine dikkat etmesi gerekir" dedi.

"EN ÖNEMLİ MAÇI TRABZON İLE OYNADIK"

Trabzon ile zor bir maç oynadık. Böyle maçlardan sonra oyuncularda bir çekilme görülebilir. Bu nedenle Manisa maçı çok önemli. En kritik safhadayız.
Trabzon derbisinde doğru şeyleri yaptık ama en önemlisi sonuçtu. Yani doğru işi yapsanız da sonuç olmayınca boş.

"CRİSTİAN'IN OYUNCULUK ÇAPI YÜKSEK"

Cristian ile görüştük ve 'Transfer yaparsak seni göndereceğiz' dedik. Görüşmeyi, 'Kalırsan hiçbir şey olmamış gibi davranmalısın' diye bağladık.

Elbette kolay değil. Ancak Cristian'da bu potansiyel var, oyunculuk çapı çok yüksek. Verimli olacağına şüphem yok.

"DEĞER VERDİĞİM BİRİSİ"

Değer verdiğim bir insanın benim hakkımdaki anlamının dışına taşan görüşleri beni gerçekten üzmüştü. Bu yüzden nezaketen hoş olmasa da maç öncesi yanına gitmek içimden gelmedi. Ama onun davranışı beni mahcup etti. Zaten bu mahcubiyet yüzüme de yansıdı. Artık bu konunun daha fazla uzatılmasını istemiyorum.

Haberin Devamı