Spor Şenol Güneş: Kazanmalıyız

Şenol Güneş: Kazanmalıyız

Paylaş
Şenol Güneş: Kazanmalıyız

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçını kazanarak ligde biraz olsun rahatlamak istiyor

Güneş, ligdeki puan farkını korumak istediklerini belirterek, "Lig sonuna kadar yakaladığımız bu fırsatı kullanmalıyız" dedi.

DERBİYE ÖZEL PRİM

Bordo-mavili futbolcular da teknik heyete galibiyet sözü verdi. Spor Toto Süper Ligi’nin 28. haftasında yarın akşam Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor’da yönetim, derbi maçlar için uygulanan özel primi verecek.

İKİ DEV 109. KEZ KARŞILAŞACAK

Futbolcularını hafta başından itibaren zorlu maça motive eden tecrübeli teknik adam, maçın seyircisiz oluşunun futbolun oynanış amacına uymadığını söyledi. Güneş, ligdeki puan farkını sezon sonuna kadar korumak istediklerini belirterek, "Lig sonuna kadar yakaladığımız bu fırsatı kullanmalıyız" dedi.

"KAZANIP SAHA İÇİNDE KONUŞULMAYA DEVAM ETMELİYİZ"

Güneş, Galatasaray’ın bulunduğu konuma bakmayacaklarını belirterek, "Biz kendi oyunumuzu oynamalıyız. Ligin zirvesinde olduğumuz için en çok konuşulan takım biziz. Kazanıp sadece saha içinde konuşulan takım olmaya devam etmeliyiz" diye konuştu.

Oyuncularını sakin olmaları ve golün gecikmesi durumunda paniğe kapılmamaları konusunda da uyaran tecrübeli teknik adam, "Kazanmak için gerekeni yaptığımızda gol de gelecektir" dedi.

BURAK KASKLA OYNAYACAK

Konyaspor maçında sakatlandıktan sonra hızlı bir tedavi sürecinin ardından Galatasaray maçına yetiştirilen Burak Yılmaz’ın, İngiltere’den getirilen özel maske ile oynayabileceği belirtildi.

Futbolcuyu ikinci yarıda oyuna koymayı planlayan tecrübeli teknik adaman, oyuncusuyla konuştuğu ve Burak’ın oynama konusunda ısrarlı olması nedeniyle, böyle bir karar alındığı öğrenildi.

EGEMEN İÇİN İSTANBUL’DA GÖRÜŞME

Bu arada bordo-mavili yönetim, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Egemen’in menajeriyle İstanbul’da bir araya gelecek.

Futbolcuya imza attırıp gelecek sezon öncesi önemli bir iç transfer adımı atmayı planlayan yöneticilerin, Egemen’in yıllık aldığı ücrette iyileştirmeye de gideceği öğrenildi.

Trabzonspor’da mutlu olduğunu her fırsatta söyleyen Egemen’in de sözleşme uzatmaya sıcak baktığı belirtildi.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL KADROSU

Tolga- Serkan, Giray, Glowacki, Piotr Brozek- Yattara (Burak), Selçuk, Colman, Ceyhun- Alanzinho, Umut

SAKAT: Onur
CEZALI: Egemen

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı