Spor Şenol Güneş, Dany'yi istiyor

Şenol Güneş, Dany'yi istiyor

Paylaş
Şenol Güneş, Dany'yi istiyor

Gaziantep yönetimi ile masaya oturulduğu ve Kamerunlu yıldız için başkan Sadri Şener'in kesenin ağzını açtığı iddia edildi

Trabzonspor yönetimi, gelecek sezon için de şimdiden düğmeye bastı. Kadroyu güçlendirme çalışmalarına başlayan bordo-mavililerin, Gaziantepspor'un başarılı stoperi Dany Nounkeu'nun peşinde olduğu iddia edildi.

Gaziantep ekibinin sezon başında kadrosuna kattığı ve performansıyla beğeni toplayan 25 yaşındaki Kamerunlu futbolcu ile Trabzonspor'un ilgilendiğine dair haber, Fransız kulübü Toulouse'un taraftar sitesi AllezTFC'de yer aldı.

ŞENOL GÜNEŞ İSTEDİ

Bordo-mavililerin, Nounkeu'yu renklerine katmak için Gaziantepspor yönetimiyle masaya oturduğu belirtildi.

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi halinde, özellikle teknik direktör Şenol Güneş'in isteğiyle başlayan bu transfer harekatının bitirilmesine kesin gözüyle bakıldığı kaydedildi.

Toulouse'tan 1.5 milyon Euro bonservisle gelen futbolcu için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in kesenin ağzının açacağı ifade edildi.

25 yaşında ve 1.84 boyunda olan Dany; çabukluğu, hızı, zamanlaması, yüksek toplardaki yetenekleri ve topu arkadan oyuna sokmadaki ustalığıyla dikkatleri çekiyor. Kamerun A Milli Takımı'nda İtalya'ya karşı forma giyen oyuncu; U17'de 20, U20'de ise 14 kez oynadı.

Haberin Devamı