Spor Şenol Güneş 11'i belirledi

Şenol Güneş 11'i belirledi

Paylaş
Şenol Güneş 11'i belirledi

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, pazar günü karşılaşacakları Bursaspor müsabakasında oynatacağı ilk 11'i belirledi

Şenol Güneş"in geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçından farklı olarak Glowacki’nin yerine Egemen’e, hafif sakatlığı bulunan Piotr’un yerine Cale’ye, Brezilyalı Alanzinho’nun yerine de Ceyhun’a görev vereceğinin sinyallerini verdi.

Şenol Güneş’in muhtemel 11’i; Tolga, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Colman, Selçuk, Ceyhun, Burak, Jaja ve Umut olacak. Galatasaray maçındaki kötü performansı tekrarlamak istemeyen Güneş, oyuncularından daha özverili oynamalarını istedi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN AÇIKLAMA

Trabzon’un etkili sivil toplum örgütleri yaptıkları açıklamalarla bordo-mavili kulübe destek verdiler. TESOB Başkanı Metin Kara ve TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nun yanı sıra 14 oda başkanı ortak açıklamayla Bursaspor maçı öncesi birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

İnşaat, Makine, Elektrik, Jeoloji, Jeofizik, Orman, Kimya, Maden, Harita Kadastro ve Ziraat Mühendisleri, Mimarlar, Şehir Plancıları, İç Mimarlar ve Peyzaj Mimarlar Odaları’nın ortak açıklamasında, Trabzon kentinin dünya ölçeğinde tanınmasında, kimliğinin bir parçası olan Trabzonspor’un çok önemli katkısı olduğuna işaret edildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

POTADA RAKİP ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Medical Park Trabzonspor, yarın kendi seyircisi önünde Antalya Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Basketbol Takımı Genel Direktörü Doğan Hakyemez, rakiplerinin ligin güçlü ekiplerinden olduğunu belirterek, "Bizde sıkıntılı bir süreci geride bıraktık. Şu anda moral olarak oldukça iyiyiz. Taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Tüm oyuncularımız galibiyete odaklanmış durumda" diye konuştu.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı