Türkiye (Son Dakika) 'Senin için yaptım'

'Senin için yaptım'

Paylaş
'Senin için yaptım'

Adana'da bir eve girerek 400 lira para, altın kaplama saat ve televizyon çalan iki hırsız zanlısından biri yakalanınca basın mensuplarına dil çıkartıp, 'Senin için yaptım, görüntülerimi internete at' dedi

İsmet A. (18) ve arkadaşı Fedayi K. (20) Tahire Kılıç’a (54) ait eve, kapı kilit göbeğini patlatarak girdi. Hırsızlar evde bulunan 400 lira para, altın kaplama saat ve televizyonu alıp kayıplara karıştı. Kılıç eve geldiğinde eşyalarının çalındığını fark ederek polisi aradı. Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Yapılan çalışmalarda İsmet A. ve Fedayi K.’nın çaldıkları televizyonu satmaya çalıştıklarını güvenlik kamerası görüntüsünden tespit edildi. Polis bunun üzerine zanlıları, evine operasyon yaparak yakaladı. Suçlamaları kabul etmeyen zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

'SANA ÖZEL'

Zanlılardan İsmet A.'nın kendisini görüntüleyen basın mensubuna, "Böyle haberi her yerde bulamazsın sana özel. Görüyor musun hep beni çekiyor. Bu görüntülerimi internete atın. Senin için yaptım" diyerek dil çıkarması dikkat çekti.

İHA