Spor 'Senaryo farklı oalcak'

'Senaryo farklı oalcak'

Paylaş
'Senaryo farklı oalcak'

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Fenerbahçe ile oynayacakları ikinci maçın çok farklı olacağını söyledi.

Murat Özyer, Galatasaray Liv Hospital’ın Ülker’e 89-70 yenilerek seride 1-0 geriye düştüğü maçla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Deplasmanda oynadığımız ilk maçta oyundan erken koptuk. Fenerbahçe Ülker’in pota altında oldukça yüksek yüzdeyle hücum etmesine ve 24 asistle oynamasına izin verdik. Buna karşılık biz ise oldukça düşük bir yüzdeyle hücum ettik" dedi.

Serinin devamında daha iyi oynayacaklarına inandığını aktaran Özyer, "Kendi savunma ve hücum standartlarımıza geri döneceğiz. Bireysel performanslarımızı yukarı çekip, takım üretkenliğimizi arttıracağız. Play-off final serisinde yarın oynayacağımız ikinci maçın senaryosu farklı olacak. Dört galibiyete ulaşacak takımın kupayı alacağı bu seride, Galatasaray Liv Hospital olarak ikinci maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Özyer ayrıca, iç ve dış transfer çalışmalarına başlamak için sezonun tamamlanmasını bekleyeceklerini daha önce duyurmalarına rağmen, çeşitli transfer haberlerinin basına yansımasını "manidar" bulduklarını vurgularken, dün oynanan maçta kendilerine gösterilen misafirperverlik nedeniyle Fenerbahçe Kulübü’nün basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Özokur’a da teşekkür etti.

AA

Haberin Devamı