Türkiye (Son Dakika) 'Sen bunu hak etmiştin' diyerek ensesinden vurdu

'Sen bunu hak etmiştin' diyerek ensesinden vurdu

Paylaş
'Sen bunu hak etmiştin' diyerek ensesinden vurdu

Adana'da Tuğrul Düşkün, mal paylaşımı nedeniyle aralarında anlaşmazlık bulunan ağabeyi Erdal Düşkün'e kahvede oyun oynarken arkasından yaklaşıp, "Sen bunu hak etmiştin" diyerek ensesine 2 kurşun sıktı. Ağabey olay yerinde ölürken, polis kaçan şüpheliyi arıyor

Adana'da yaşanan olay, akşam saatlerinde Yavuzlar Mahallesi’ndeki Orhan Kemal Bulvarı üzerinde bulunan kahvehanede meydana geldi.

Görgü tanıklarının iddiasına göre, mobilya mağazası sahibi olan 46 yaşındaki Erdal Düşkün, arkadaşları ile bir araya gelip kahvehanede oyun oynamaya başladı. Sırtı kapıya dönük olan Erdal Düşkün’ün arkasından içeriye giren kardeşi 42 yaşındaki Tuğrul Düşkün, belindeki tabancayı çekip, ağabeyinin ensesine dayadı.

Tabancasının tetiğini peş peşe 2 kez çeken Tuğrul Düşkün, "Sen bunu hak etmiştin" dedikten sonra olay yerinden hızla dışarı çıktı. Cadde üzerine park ettiği 01 JB 451 plakalı hafif ticari aracına binen Tuğrul Düşkün olay yerinden kaçtı.

Kahvehanede bulunanlar, olayın ilk şokunu atlattıktan sonra ağır yaralanan Erdal Düşkün için ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Erdal Düşkün’ün öldüğü belirlendi.

Erdal Düşkün’ün yakınları, aynı mobilya mağazasını çalıştıran ağabey ile kardeş arasında mal paylaşımı ve alacak verecek yüzünden anlaşmazlık olduğunu söyledi.

Tuğrul Düşkün’ün yakınları, olayı soruşturan polise, ’Yengesi ile yeğenine de zarar verebilir’ diyerek tedbir alınmasını istedi. Polis, Erdal Düşkün’ün ailesini koruma altına aldı. Kaçan cinayet zanlısını yakalamak için çalışma sürdürülüyor.

DHA

Haberin Devamı