Spor Semih Kaya krizi!

Semih Kaya krizi!

Paylaş
Semih Kaya krizi!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın “Bir-iki gün içerisinde onunla da imzalarız” dediği Semih Kaya ile aradan bir hafta geçmesine karşın hala sözleşme yenilenmedi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın “Bir-iki gün içerisinde onunla da imzalarız” dediği Semih Kaya ile aradan bir hafta geçmesine karşın hala sözleşme yenilenmedi. Bu gecikmenin nedeninin ise yönetim ve genç stoper arasında yaşanan para konusundaki anlaşmazlık olduğu ortaya çıktı. Habertürk'ün haberine göre; Geçtiğimiz günlerde Burak ve Selçuk ile nikah tazeleyen Sarı-Kırmızılı kurmaylar, birçok futbolcuyla olduğu gibi onların da Euro bazında olan sözleşmesini yine Euro bazında güncelledi. Ancak Semih Kaya’ya lira cinsinden para önerildi ve bu ücret takımdaki ortalamanın altında kaldı. Durum böyle olunca iki taraf arasında para krizi patlak verdi.

‘2 KATINI KAZANIYORLAR’

Semih’in menajerleri ile yönetim arasındaki görüşmelerde şunlar yaşandı: Yönetim, Semih’e yıllık 2 milyon TL ücret önererek, iki yıl sonra sona erecek olan sözleşmeyi 3 yıl daha uzatıp, toplam 5 yıla tamamlamayı teklif etti. Menajerler ise son olarak Burak ve Selçuk ile imzalanan yeni mukavelenin Euro üzerinden yapıldığını söyleyerek TL cinsinden önerilen bu teklifi oldukça düşük bulduklarını belirtti. Semih için yıllık 1 milyon 750 bin Euro’dan daha düşük bir ücreti kabul etmeyi düşünmeyen menajerler; Semih ile aynı mevkiide oynayan futbolcuların, milli oyuncunun iki katı ücrete forma giydiğini belirterek, gereken zammın yapılmasını istedi.

Haberin Devamı