Kültür - Sanat 'Seks sahnelerini çekerken...'
Paylaş
'Seks sahnelerini çekerken...'

True Blood dizisininde Sookie Stackhouse karakterini canlandıran Anna Paquin, kamera karşısında farklı oyuncularla çektiği seks sahneleri hakkında konuştu

Anna Paquin, aynı dizide oynayan kocası Stephen Moyer'a rağmen diğer oyuncularla kamera karşısında beraber olmaktan rahatsız olmadığını dile getirdi.

E! Online'a verdiği röportajda Paqiun, dizideki herkesin birbiriyle yakın arkadaş olduğunu bu yüzden de seks sahneleri çekerken kimsenin zorluk çekmediğini söyledi. Paquin, çekimler sırasında rahatlıkla "Ben bacağımı şuraya koyuyorum, sen elini buraya koy" diyebildiğini söyledi.

31 yaşındaki aktrisin True Blood dizisi için kamera karşısında beraber olduğu 4 farklı karakterin arasında kocası Stephen Moyer'in canlandırdığı Bill Compton karakteri de var. Vampirler ile insanların birlikte yaşadığı bir kasabada geçen True Blood dizisinde Paquin ise telepatik güçlere sahip bir insanı canlandırıyor.

4 yıldır Paquin ile gerçek hayatta da aşk yaşayan 44 yaşındaki Stephen Moyer, eşinin diğer dizi oyuncuları ile çektiği bazı seks sahnelerinin yönetmenliğini de yapıyor. Entertainment Weekly'ye konuşan Paquin, bu durumun çift için çok ilginç bir deneyim olduğunu söyledi.

2010 yılında evlenen Anna Paquin ve Stephen Moyer çiftinin 2012'de dünyaya gelen Charlie ve Poppy adında ikiz bebekleri var.

Haberin Devamı