Kültür - Sanat Şehir festivali Parkfest, 27-28 Temmuz'da!
Paylaş
Şehir festivali Parkfest, 27-28 Temmuz'da!

Geçtiğimiz 3 sene boyunca sayısız yerli ve yabancı grubu ağırlayan, 20.000'den fazla festivalcinin katılımıyla gerçekleşen Parkfest, bu yıl sürprizlerle geliyor.

Daha önceki yıllarda tek gün gerçekleşen Parkfest, bu yıl “Birlikte Güzel” sloganı ile 27-28 Temmuz tarihleri arasında 2 güne yayılıyor ve mekanını Uniq İstanbul ile Volkswagen Arena'ya taşıyarak eğlencenin dozunu şehirde arttırıyor.

GORİLLAZ organizasyonuyla, şehrin tam da göbeğinde gerçekleşecek festivalin yıldızlarından bazıları açıklandı. Ülkemizde de büyük hayran kitlesine sahip, Kanadalı elektronik müzik grubu Caribou bu yılki festivalin en önemli isimlerinden. Belçikalı deneysel hip hop ve elektro swing grubu Boogie Belgique, ilk kez İstanbul’a gelecek olan Fransız prodüktör ve dj Degiheugi, Ozoyo, Kaan Düzarat ise festivalin ilk açıklanan isimleri arasında. Çok yakında açıklanacak yerli yabancı yeni isimler ile Parkfest, bu sene en kalabalık kadrosu oluşturuyor ve gerçek bir müzik ziyafeti sunuyor.

2 güne yayılacak olan festival, birbirinden farklı tasarımcıların ve butik dükkanların yer alacağı “Pazar” alanının yanısıra, yeme-içme alanları ve bir çok alternatif etkinlikler ile müzik festivalinden çok daha fazlasını sunuyor. Parkfest, bugüne kadar alışılagelmiş standartların bir adım daha ötesinde olmayı ve kesintisiz eğlenceyi vadediyor.

Parkfest’in sınırlı sayıda avantajlı biletleri, www.mobilet.com'dan satın alınabilir.

Haberin Devamı