Şirin Sever Şehir eşkıyaları kol geziyor
HABERİ PAYLAŞ

Şehir eşkıyaları kol geziyor

Haberin Devamı

Oyuncu, tiyatrocu Hakan Yılmaz, önceki akşam arkadaşlarıyla doğum gününü kutlamak için dışarı çıkıyor...

Gece geç bitince de eşi Elif Yılmaz’la birlikte Etiler’deki Le Meridien İstanbul isimli otelde kalmaya karar veriyorlar.

Otelin lobisinde iri kıyım bir adam yanlarına yaklaşıp “Beni tanıdın mı?” diye soruyor. “Tanıyamadım” deyince de “Beni nasıl tanımazsın!” diyerek küfür ve hakaretler ediyor.

Belli ki bir ağız dalaşı oluyor, saçmalığa bakın ki bu, hayal dünyasında tanınması gerektiğini zanneden tuhaf kişi yanındakilerle birlikte Hakan Yılmaz’a ve eşine saldırıyor.

DARP RAPORU ALDILAR

Otel çalışanları araya giriyor ama bu gözü dönmüş tiplere engel olamıyor. Hakan ve eşi darp raporu aldıktan sonra karakola giderek şikayetçi oluyorlar. Sonra ne oluyor dersiniz? Tabii ki ifadeleri alınan saldırganlar serbest bırakılıyor.

Valla bu şahısların hakkında işlem yapılsaydı şaşırırdım ben. Çünkü bu kadar ‘özgüven’ ya kafası haplılarda olur ya da arkası çok sağlam olanlarda!

Şehir eşkıyaları kol geziyor
Hakan-Elif Yılmaz çifti bu fotoğrafı çektirdikten sonra darp edildi.

NEYİN KAFASI BU?

Zaten bu şahsın sosyal medya hesaplarına bakın göreceksiniz…

Elinde silahlar, mermilerin havada uçuştuğu aforizmalar, İstanbul’u fethetmeye gittiğini söyleyen açıklamalar…

Maşallah hepsi mevcut paşamızda. Ona karşılık da şunlar var: Kamera kayıtları var, bir darp raporu var, insanların kırılan onurları, gururları, hakları var. Onlar ne olacak?

Kimse bu şehir eşkıyalarına hesabını sormayacak mı?

SAKIN VAZGEÇME HAKAN!

Olay sonrasında Hakan Yılmaz “Kaygılarımla…” diyerek bir yazı paylaştı sosyal medya hesabında.

Olayı özetledikten sonra şöyle dedi: “Şehrin göbeğinde sırf ‘tanımıyorum” dedim diye, üstelik de eşimin yanında böyle bir saldırıyı kabul etmiyorum, etmeyeceğim. Kimse kanun üstü değildir. Suçluların gerekli cezayı alacağına dair hukuka inancım tam.”

Bizde bu suçluların ceza alacağına tüm kalbimizle inanmak istiyoruz Hakan.

Hem de o kadar çok istiyoruz ki, elimizden gelen bir şey olursa yapmaya hazırız. Çünkü artık bu sokaklardan otellerin lobilerine kadar taşan şiddet azalarak bitsin, yapanlara hesabı sorulsun, şehir eşkıyalarına paye verilmesin istiyoruz.

Çok geçmiş olsun ve lütfen elinden geleni yap.

O şehir eşkıyalarına hesap sormayan her bir yetkiliye de tek tek yazıklar olsun.

Gerçekten yeter artık.

Şiddete sebep arayana da yuh!

Önceki gece şiddet mağduru olanlar sadece Hakan Yılmaz ve eşi değildi…

28 yaşındaki Didem Okay da, önceki gece sevgilisiyle gittiği barın sahibinden şiddet gördü. Kızın gözü mosmor!

Şehir eşkıyaları kol geziyor

Anlattığı şu: Mekan sahibi durup dururken kendilerini mekandan çıkarmak istiyor, “biramız bitince çıkarız” diyorlar, o da sopa alıp kendilerine vurmaya başlıyor.

Mekan sahibi ise; genç kızın taşkınlık yaptığını, onu sadece ittiğini, sonra da arbede yaşandığını söylüyor. Bir kadını itmek nedir ya? Hele sevgilisinin yanında!! Olaydan sonra sosyal medyada yazılanlara baktım…

Mekanın sahibine dair iyi şeyler yazan pek yok, kabalık konusunda epey şöhret yapmış biri kendisi. Hayır yani, onca yıllık işletmecisin, müşteri taşkınlık yapıyorsa polis çağır!

Bir kadının suratını o hale getirmeye utanmıyor musun? Sosyal medyada bu şiddete sebep arayanlara da yuh!!!

Hem günah, hem ayıp.

You Kan do it!

Geçenlerde bir arkadaşım bu afişi çekip yollamış; “Kızılay çok yaratıcı ve şakacı” diyerek...

Şehir eşkıyaları kol geziyor

Belli ki İkinci Dünya Savaşı’nda savaş malzemeleri üreten fabrikalarda çalışan Amerikan kadınlarının sloganını alıp uyarlamışlar. Kan bağışı için teşvik edecekse neden olmasın? “Yeter ki her daim kan verenler çoğalsın.”


BU DAVAYI HAK ETTİLER

Biliyorsunuz Seda sayan’ın programında bir sanatçının ‘bebeğini evlatlık verdiği’ iddiası ortaya atılmış, en sonunda ihale usta oyuncu Hale Soygazi de kalmış, uzun süre programda malzeme edilmişti kendisi…

Üstelik açıklamaları da, itirazları da para etmemişti. Sonunda Soygazi, Seda Sayan’a 1 Liralık dava açmış. Çok iyi yapmış bence. Bir insanın hayatını reyting uğruna böyle diline dolamak, belgesiz, dayanaksız suçlamak bu kadar kolay olmamalı.

Buna televizyon şovu diye göz yummak da büyük haksızlık ve saygısızlık.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder