Spor Schuster'den El Clasico yorumu

Schuster'den El Clasico yorumu

Paylaş
Schuster'den El Clasico yorumu

Cumartesi günü oynanacak "El Clasico" öncesinde değerlendirmede bulunan Bernd Schuster, "Real Madrid için kazanmak daha önemli" diye konuştu

Futbolcu kariyerinde hem Barcelona hem de Real Madrid’de oynayan, Barcelona kulüp üyeliği varken Real Madrid’i çalıştıran Schuster, gelecek 2 hafta içinde oynanacak dört Real Madrid-Barcelona maçının (lig, Kral Kupası finali ve her iki takımda çıkarsa Şampiyonlar Ligi yarı finali) sezonun tüm kaderini belirleyeceğini ifade etti.

Onda Cero ve Marca radyosuna değerlendirme yapan Schuster, "Barça’nın ligde 8 puan avantajı olduğu göz önünde bulundurulursa cumartesi günkü maçın Barça için oynanacak dört El Clasico’dan en önemsizi olduğunu düşünülebilir ama bunu bilmek çok zor. Ne olursa olsun kazanmak Madrid için daha önemli.

EL CLASİCO ÖNCESİ BARCELONA AVANTAJLI

Eğer Madrid kazanırsa, Kral Kupası finaline daha farklı gider. Ve Kral Kupası finalini kazanırsa, Şampiyonlar Ligi’ne de kim bilir nasıl gidecektir" diye konuştu.

"BARCELONA YENİLSE BİLE 5 PUAN ÖNDE"

Alman teknik direktör, "Herkes önümüzde iki haftada tüm sezonun kaderinin oynandığını biliyor. Ama cumartesi günkü maç moral açısından Madrid için daha önemli. Çünkü Barça yenilse bile 5 puan farkla önde olacak" dedi.

Schuster, Xavi, İniesta ve Busquets’in ortasahadaki yaratıcılığının Barcelona’yı Madrid’den üstün kıldığını savundu.

Schuster ayrıca, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile ilgili yöneltilen bir soruya, "Tüm dünyanın saygısını kazandı. Bazen Mourinho’yu, daha iyi oynamak için sinirlenmeye ihtiyacı olan tenisçi McEnroe ile kıyaslıyorum. Mourinho’nun stili hoşuma gidiyor" cevabını verdi.

Haberin Devamı