Spor Schuster: Rahatsız olan gelmesin

Schuster: Rahatsız olan gelmesin

Paylaş
Schuster: Rahatsız olan gelmesin

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster, tribünlerin istifa isteğine "Tribündeki bağırışlar beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsız olan varsa stada gelmesin, eve gitsin"

Ligde lider Trabzonspor’un 15, ikinci Bursaspor’un 13 puan gerisinde kalarak, Şampiyonlar Ligi umutlarını mucizeye bırakan siyah-beyazlılar için bu sezonki tek beklenti, Avrupa’da alınacak başarılı sonuç olmuştu.

Bu umutla stada koşan siyah-beyazlılar, Ukrayna ekibinin arka arkaya gelen golleriyle şaşkına döndü. Üçüncü golün ardından Alman teknik adam, tribünler tarafından yuhalanırken, değişikliklerde de ıslıklandı.

BEŞİKTAŞ DAĞILDI: 1-4

Taraftar, karşılaşmanın son bölümünde ise, “Schuster istifa” diyerek Alman teknik adamdan beklentilerini dile getirdi. Schuster, basın toplantısında bunun hatırlatılması üzerine, “Burada skorun da, takımın da sorumlusu benim.

Dışarıda yapılan bağrışmalar, her neyse beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin” yorumunu yaptı.

"DÖRT GOLÜN ÜÇÜ DURAN TOPTU"

Hiç beklemedikleri hataların yaşandığı bir maç oynadıklarını belirten Schuster, “Dört golün üçü duran toptu. Maçın zor anlarında kendimizi göstermek istedik. Diğer taraftan top da kaleye girmedi. Sonuç da beklemediğimiz bir skordu” ifadesini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi’ne henüz veda etmediklerini dile getiren Schuster, sözlerini şöyle tamamladı: “Daha rövanş olacak. Ciddi bir skor ama futbolda böyle skorların çevrildiğini gördük.

Biz de bunu yapmaya çalışacağız. Beşiktaş gününde değildi. Sezonun en kritik dönemlerinden birindeyiz. Lig, Avrupa ve kupada varız. Bu dönemeçte takımın en iyi şekilde ayakta olması lazım.”

Haberin Devamı