Spor Schuster isyan etti

Schuster isyan etti

Paylaş
Schuster isyan etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, dünkü antrenmanda oyuncularına sert uyarılarda bulundu

Sezonun ikinci yarısında alınan kötü sonuçlar, Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'i çileden çıkardı. Hakem hatalarının bahane olamayacağını belirten Alman teknik adam, oyuncularını daha iyi performans sergilemeleri konusunda uyardı.

Kapasitenin altında bir performans sergilendiğinden yana dert yanan Schuster, "Bundan sonra herkes görevini eksiksiz yapacak. Herkes mücadele edecek.

Özellikle iş yaptığım futbolcularla bu tür polemiğe girmekten hoşlanmam. Hepiniz işini iyi yapan oyuncular olduğunuz için bu takımın parçasısınız.

Her ne kadar hakem hatası da olsa rakip kim olursa olsun sahaya çıktığınızda sizden beklediğim futbolu oynamalısınız. Hiçbirinizden memnun değilim" dedi.

ORTA SAHAYI HEDEF ALDI

Özellikle orta sahada görev alan oyuncuları hedef alan tecrübeli teknik adam, "Takımın omurgasındaki en önemli görevi sizler üstleniyorsunuz. Maç bitene kadar koşacaksınız.

Hem ofansif hem de defansif görevinizi eksiksiz yapmalısınız. Kolay gol atıyoruz ama o kadar kolay da gol yiyoruz. Orta sahada top kaptırdığımızda, rakip hemen pozisyon yaratıyor. Bu yardımlaşma olmadığını gösterir" diye konuştu.

Haberin Devamı