Spor Schuster: Alınması gereken bir karardı

Schuster: Alınması gereken bir karardı

Paylaş
Schuster: Alınması gereken bir karardı

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilmesine yönelik, "Alınması gereken bir karardı" diye konuştu

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında yarın Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Bernd Schuster maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Schuster şunları söyledi: "Çok kısa bir zaman içinde İbrahim Üzülmez'e alternatif bulmamız mümkün olmayacak. İsmail'in ufak bir sakatlığı var ama kendini toparlayacak gibi. İlerleyen zamanlarda bunun çözümünü bulmamız gerekiyor.

SOYUNMA ODASINDA NELER YAŞANDI?
Pazar günü Ankara'da olan bu tatsız olayı hiç beklemiyordum. Bunun sonrasında alınan karar çok zordu. Ama alınması gerekiyordu. İbrahim Üzülmez olmadığına göre artık sağ kanatta oynayan oyuncularımızın sol kanatta da denemeye başlayabiliriz.

Çünkü 3 değişik turnuvada mücadele ediyoruz ve mutlaka seçenek yaratmalıyız. Ferrari şu an hazır durumda. Kiev maçında dakika alması mümkün.

Taraftarımıza ve camiamıza iyi gittiğimiz kulvarda uğraşmalıyız. Bu maç için hevesliyiz. Son zamanlarda Avrupa'da daha iyi sonuçlar aldık. Umarım bunu devam ettiririz."

Haberin Devamı