Magazin Scalar Energy Kolyesi ünlülerin yeni gözdesi!

Scalar Energy Kolyesi ünlülerin yeni gözdesi!

Paylaş
Scalar Energy Kolyesi ünlülerin yeni gözdesi!

Sanat ve podyum dünyasının ünlü isimleri, yoğun tempolarında ihtiyaçları olan enerjiyi Scalar Energy Kolyesi ile edinmeye çalışıyorlar

Sağlık, zindelik ve enerji verdiğine inanılan bu kolye aslında volkanik lavlar ve zengin yeraltı minarallerinin yüksek ısıda işlenmesi ile birleştirilmiş, seramik bazlı ve ileri kuantum teknolojisiyle üretilmiş herhangi bir manyetizma ve mıknatıslık özelliği olmayan yüzde yüz doğal bir enerji kolyesi...

Haberin Devamı

Bu kolyenin günlük hayatta ve içinde bulunduğumuz olumsuz teknolojik şartlar içinde biyoenerji alanımızı elektromanyetik etkilere karşı koruyan, yaşam ve sağlık kalitemizi yükseltip iyileştiren bir bileşene sahip olduğuna inanılıyor.

NE İŞE YARIYOR?

“Scalar Energy Kolyesi”nin prensip olarak 2 farklı işlevi olduğu iddia ediliyor. İlki, negatif iyon teknolojisiyle biyoenerji alanımızı bir kalkan gibi koruma altına alması, ikinci işlevi de %70’i su olan vücudumuza detoks özelliği sağlayarak hücre yenilenmesini artırmak ve vücudumuzun toksinlerden temizlenmesini sağlamak olarak biliniyor. Bunun dışında kan dolaşımını düzenlediği, bağışıklık sistemini güçlendirdiği, bedensel direnci ve fiziksel esnekliği artırdığı, sindirim sistemindeki aksaklıkların tedavisine yardımcı olduğu ve yaşlanma etkilerini geciktirdiği iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Ebru Şallı
“Sporla iç içe yaşadığım için biyoenerjisi yüksek ve güçlü bir beden tercih ediyorum. Bu yüzden “Scalar Energy Kolyesi” ni takamadığım zamanlarda bile yanımdan hiç eksik etmiyorum.”

Pınar Altuğ
“İçtiğim suyun kalitesi benim için çok önemli. “Scalar Energy Kolyesi”ni içtiğim suyu iyonize etmek için kullanıyorum. Böylelikle hem daha sağlıklı oluyorum hem de vücuduma detoks etkisi sağlamış oluyorum. Enerjilerini kolyeden alıyorlar.

Uğurkan Erez
“Bu kolye her işe yarıyor. Suyunuzu, yemeklerinizi iyonize edebiliyorsunuz. İnsanı yaşlanmanın etkilerinden koruyor. Tam bir mucize olduğunu düşünüyorum.”

Didem Uzel
“Amerika’da yaşamaya başladığım dönemde “Scalar Energy Kolyesi”ni keşfetmiştim. Bedensel direnci artırdığını görünce yanımdan ayırmamaya karar verdim.”