Bilim - Teknoloji Sayılarla son dönem twitter
Paylaş
Sayılarla son dönem twitter

Mikro blog sitesi Twitter, 2011 yılı ilk çeyrek rakamlarını açıkladı. Kullanıcı sayısından ve maddi kaynak rakamlarını açıkladı. Peki, site için geçtiğimiz aylar ne kadar başarılı geçti?

Son dönemin popüler mikro blog sitesi Twitter, bugün yaptığı açıklamayla 2011'in ilk çeyreğinde ulaştığı rakamları açıkladı. 5 Tweet halinde duyurulan açıklamaya göre, Twitter durdurulamaz şekilde büyüyor.

Haberin Devamı

Twitter'ın halkla ilişkilerinin açıklamalarına göre, mikro blog sitesinin ilk çeyrek Tweet rakamları yüzde 41 oranında artış gösterdi.

Twitter Ne Kadar Gelişti?

Kasım ayından Mart ayına kadar Twitter'ın aylık üye olma sayısı da yüzde 52 oranında arttı. Ancak bu rakamlardan en ilginci sitenin gerçek gücünü gösteriyor. Twitter kullanıcıları geçtiğimiz yıla göre yüzde 50 oranında mobil cihazlardan Tweet atmayı tercih ediyor.

En çok kullanılan mobil Twitter uygulamaları yüzde 104 oranında Android, yüzde 72 oranında iPad, yüzde 55 oranında iPhone, yüzde 51 oranında ise BlackBerry olarak sıralandı. Geçtiğimiz yıl dünya çapında günlük 50 milyon Tweet atılırken şu anda ise bu rakam 155 milyona yükseldi.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.