Magazin Savaşçı son bölüme Sarp Levendoğlu damga vurdu|Yeni fragman yayınlandı mı?

Savaşçı son bölüme Sarp Levendoğlu damga vurdu|Yeni fragman yayınlandı mı?

Paylaş
Savaşçı son bölüme Sarp Levendoğlu damga vurdu|Yeni fragman yayınlandı mı?

Savaşçı dizisi 19 Kasım tarihli bölümüyle izleyicilerine büyük bir sürpriz yaptı. Bir süredir her hangi bir televizyon projesinde yer almayan Sarp Levendoğlu, Savaşçı son bölümüne damga vurdu. Olayların ve sürprizlerin eksik olmadığı son bölüm ardından gözler yeni fragmana çevrildi. Peki Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 21. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Saldırıda vurulan Selçuk'un ardından teröristlere rahat vermeyen Kılıç Timi, teker teker hepsiyle mücadele etti. Sınır ötesinde Doktor’u ele geçiren Kılıç Timi ve Albay Kopuz, dönüş yolunda kalabalık bir grup teröristle çatışmaya girdi. Yeni gelişmeleri şimdiden merakö eden izleyiciler ipucu edinmek amacıyla fragman araştırması yapıyor. Peki son bölümde Sarp Levendoğlu sürpriziyle şaşırtan Savaşçı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ama yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.


SAVAŞÇI'DA SARP LEVENDOĞLU SÜRPRİZİ


Başrollerini Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Alican Albayrak ve Doğan Bayraktar'ın paylaştığı, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği ''Savaşçı'' dizisine yeni bir isim katıldı.

Oyuncu Sarp Levendoğlu bundan böyle Savaşçı'da ''Haydar Bozkurt'' rolüne hayat verecek. FOX'un Limon Film imzalı iddialı dizisi Savaşçı, yeni bölümleriyle nefes kesmeye devam edecek.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?


Sınır ötesinde Doktor’u ele geçiren Kılıç Timi ve Albay Kopuz, dönüş yolunda kalabalık bir grup teröristle çatışmaya girer. Doktor kaçmak için fırsat kollarken, ağır silahlarla saldırı altında kalan time sınır ötesinde oldukları için takviye imkansızdır. Resmi makamlarla temasa geçen General Kutalmış, timini kurtarmak için Jandarma Özel Harekat'tan Yüzbaşı Haydar Bozkurt’u görevlendirir.

Yüzbaşı Haydar ve komutasındaki askerler, Kılıç Timi’ni ve Albay Kopuz’u cehennemden çıkarmak için hemen harekete geçer. Umutlar tükenirken hiç beklenmedik bir gelişme olayların seyrini değiştirecektir.


Savaşçı 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?


Sarp Levendoğlu ve Begüm Birgören aşk tazeliyor!


Derya Şensoy-Sarp Levendoğlu aşkı devam ediyor

Haberin Devamı