Gündem Savarano'da 6 tutuklu

Savarano'da 6 tutuklu

Paylaş
Savarano'da 6 tutuklu

Savarano'da 6 tutuklu

Savarona yatına yapılan fuhuş baskınında gözaltına alınıp mahkemeye sevk edilen 6 şüpheli, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Hakkı Doğan tarafından sorguları tamamlandıktan sonra gece yarısı nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 2.5 saat süren duruşmanın ardından, aralarında Kazak asıllı işadamı Tevfik Arif'in de bulunduğu 6 şüpheli, ‘örgüte üye olmak, bir örgüt faaliyetleri çerçevesinde fuhuşa aracılık ve yer temin etmek, fuhuş yaptırmak ve fuhuş amaçlı insan ticareti’ yapmak suçundan tutuklandı.

Tevfik Arif ile diğer şüpheliler G.A, M.Ç., E.A., E.B. ve H.E bir süre adliye içerisinde bekletildi. Geniş güvenlik önlemleri altında Jandarma araçlarına bindirilen zanlılar Antalya L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

SAVARONA İSTANBUL'DA

Muğla'nın Göcek Beldesi'nde önceki gün fuhuş baskını düzenlenen Atatürk'ün yatı Savarona, İstanbul Kuruçeşme'de kıyıya çekildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nca düzenlenen fuhuş operasyonuyla gündeme gelen Atatürk'ün yatı Savarona, bugün saat 20.30'da İstanbul Boğazı'ndan geçerek Kuruçeşme'ye yanaştı. Yattaki personel, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Haberin Devamı

DHA