Faik Gürses Satış mı?
HABERİ PAYLAŞ

Satış mı?

İlk 30 dakikada Niang’ın bir Ankara ekspresinden farksız Beşiktaş defansını buzhane palamutuna döndürmesi, Rüştü’nün kurtara kurtara, Fenerbahçe’nin kaçıra kaçıra atamadığı gollerin görüntüsü vardı. Farkın her an gelebileceği bu dönem içerisinde Dinamo Kiev maçından sonra Beşiktaşlı taraftarları evinde oturmaya davet eden Schuster’in ‘nasıl savunma yapılır’ı anlatamaması da hoca acizliğindendir. Bu sallantıda Beşiktaş, 30. dakikadan sonra Simao’nun orta alana geçmesiyle oyunu dengeledi.

[[HAFTAYA]]

Haberin Devamı

Sanki o hücumdaki Fener tıknefes olmuş, Kartal azıcık kendine gelmişti. İkinci yarıda sahnede neler oldu neler, dedirtecek bir derbi vardı. Toraman’la 2-1 öne geçip seyircisini de arkasına alan Beşiktaş, morallenmişti ki ne olduysa oldu. Almeida yüzde 100 golü kaçırdı, ardından Beşiktaş, hücuma geçtiği sırada Ferrari’nin Lugano’nun suratına attığı dirsek ile çöktü. Üzülmez’i takım arkadaşına vurduğu için takımdan uzaklaştıran yönetim, şimdi Schuster’in raporunu beklemeden acilen bu İtalyan’ı göndermeli.

Bu ihanetin karşılığı cezasız kalırsa, bu yönetimin varlığından şüphe ederim. Maçı satsa Ferrari daha düzgün bir şey yapardı. Takımı kazanırken Beşiktaş’a bu dirseğin faturası, ancak yurt dışına kalkacak bir uçakla ödenir. Kiev maçı sonrası seyirciyi İspanyolca küfürle aşağılayan Schuster de Ferrari ile birlikte paketlenmeli ki, bu ikili Beşiktaş’ın 1903’te kurulduğunu anlayabilsin. Kimseye tarih dersi verecek halimiz yok. Ama Beşiktaş’ı utanılacak sonuçlara sürükleyen, Alman mı İspanyol mu, ne olduğu bilinmeyen hocası ile birlikte otomobil markasıyla hurdaya çıkmış futbolcunuzu alın başınıza çalın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder