Yaşam Sarımsakla gelen sağlık

Sarımsakla gelen sağlık

Paylaş
Sarımsakla gelen sağlık

Zigavus kokusuz sarımsaklı şampuan bir ilki gerçekleştirerek Avrupa Birliği'ne giren ilk ve tek Türk markası oldu

2007 yılından beri Türkiye’nin tek tercih edilen sarımsaklı şampuanı Zigavus, yurt çapında 9 bin 700 seçkin eczanede satılıyor. Zigavus kokusuz sarımsaklı şampuan bir ilki gerçekleştirerek Avrupa Birliği’ne giren ilk ve tek Türk markası oldu.

İlk olarak Almanya’da 800 eczanede satışa sunulan Zigavus’a Fransa ve Rusya’dan da talep var. Gelen talepleri incelediklerini belirten Zigavus Kozmetik Genel Müdürü Ahmet Polat “Zigavus artık bir dünya markası oldu. Bir yandan Avrupa’ya açılırken diğer yandan da Türkiye’deki satış ağımızı güçlendiriyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Zigavus’un Sarımsaklı, Papatyalı, Zeytinyağlı, Jojobalı, pirinç kepekli, narlı ve biberli çeşitleri de mevcut. Zigavus şampuan saç dökülmelerinin yanı sıra saçkıran, kepek, egzama gibi birçok cilt hastalığında da doktorlarin tavsiye ettiği Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı bir şampuan olma özelliğini taşıyor. Eczacı Haluk Savaş Zigavus Şampuan’ın özel formülünde bulunan maddelerin saç sağlığına büyük etkileri olduğunu anlattı.

İstanbul CNR Expo Center da 8-10 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Farmavizyon Eczacılık Fuarı’nda Zigavus Şampuan’ın standını gezen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Genel Müdür Ahmet Polat’tan Avrupa Birliği’ne giren tek Türk markası olan Zigavus Şampuan hakkında bilgi aldı. Bakan Şimşek Zigavus’un bu başarısından dolayı Zigavus çalışanlarını kutladı.

Haberin Devamı

Zigavus Şampuan ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.zigavus.com adresinden ulaşabilirsiniz.