Spor Şardan, Fenerbahçelileri çıldırtacak

Şardan, Fenerbahçelileri çıldırtacak

Paylaş
Şardan, Fenerbahçelileri çıldırtacak

Galatasaray'la Fenerbahçe arasındaki derbi maçı bitti ancak söz düellosu sona ermedi

Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı'nın, "Bırakın sevinsinler. Aldıkları bu beraberliği ilerde torunlarına anlatırlar" demesi sarı-kırmızılılar'ı kızdırdı.

G.Saray 2. Başkanı Yiğit Şardan, "Bizim Kadıköy'de beraberliğe sevindiğimiz şeklinde bir hava yaratılmaya çalışılıyor. Oysa biz puan aldığımız için değil, oynadığımız futbola ve mücadeleye sevindik" dedi.

"ONLAR GİBİ BOŞ YERE SEVİNMEDİK"

Şardan Fenerbahçe'nin geçen sezon Trabzonspor'la oynadığı ve şampiyonluğu kaybettiği son lig karşılaşmasını hatırlatarak, "Hiç olmazsa onlar gibi şampiyon olduklarını sanıp da boşuna sevinç gösterileri yapmadık.

Bizi eleştireceklerine o günkü tabloyu gözlerinin önüne getirsinler. Hagi'nin gelmesiyle takımın çehresinin değişmesi hepimizi çok bizi mutlu etti. Yoksa biz 1 puana sevinmiş değiliz " diye konuştu.

"SABRİ'NİN ÜÇLÜ ÇEKTİRMESİ DOĞAL"

Fenerbahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir, derbi maçı sonrası Sabri'nin üçlü çektirmesinin ve Galatasaraylılar'ın sevinmesinin normal olduğunu söyledi. Özdemir, "Son 10 seneye bakılarak Fenerbahçe'nin bu maçı farklı kazanacağına dair bir beklenti oluştu. Derbi maçlardan önce tahmin yapılmaz gerçeği bir kez daha ortaya çıktı" dedi.

Haberin Devamı