Dünya Sapıklığın bu kadarı maalesef görülmüştü

Sapıklığın bu kadarı maalesef görülmüştü

Paylaş
Sapıklığın bu kadarı maalesef görülmüştü

Almanya'da 48 yaşındaki bir adamın 20 yıldır, biri erkek 3 çocuğuna tecavüz edip 7 çocuk yaptığı ortaya çıktı

Avusturya'da kızına 24 yıl tecavüz eden ve ondan dünyaya gelen 7 çocuğundan birini öldüren Jozef Fritzl vakasından sonra benzer bir olay da Almanya'dan geldi. Detlef S. adlı Alman'ın ikisi üvey, üç çocuğuna 20 yıldan fazla süredir tecavüz ettiği ve üvey kızından 7 çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinin Fluterschen köyünde yaşayan 48 yaşındaki Detlef S'nin 1987 yılından bu yana çocuklarına tecavüz ettiği, ayrıca iki kızını fuhşa zorladığı belirtildi.

Alman basınında yer alan haberlere göre, eşi ile birlikte yaşayan Detlef S'nin 1999-2009 yılları arasında üvey kızından 8 çocuk yaptığı, bebeklerden ilkinin doğumdan birkaç hafta sonra öldüğü ifade edildi.

ERKEK OLANI ÜVEY

Üvey kızın avukatı Sabine Buhr, Alman Haber Ajansı'na (DPA) yaptığı açıklamada, olayın, evden ayrılmak isteyen öz kızının babasına yazdığı mektubu üvey kızının bulması ve gençlik dairesine iletmesiyle ortaya çıktığını kaydetti.

Buhr, Detlef S'nin tecavüz ettiği üvey çocuklarından birinin erkek olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Ağustos 2010'dan beri tutuklu olan Detlef S'nin, çocukların babası olduğunun DNA testleriyle tespit edildiği belirtildi.

Detlef S. hakkında açılan davanın gelecek hafta başlayacağı kaydedildi.

AA