Dr. Haydar Dümen Santimleri unutun...
HABERİ PAYLAŞ

Santimleri unutun...

Haberin Devamı

Erkekler cinsel organlarının boyları konusunda takıntılı. Ama bunda kadınların da parmağı var. Hanımlar, beyler, bu işler santimle ölçülmez. Önemli olan iki tarafın da zevk alması ve mutlu olması. Kurtulun artık boy kompleksinden...

Yırtılmış mıdır?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, kanama olmadı. Esnek olduğunu düşündüm. İkinci kez ilişkiye girdiğimizde iç çamaşırında kan gördük. Sizce bu kızlık zarının yırtıldığının işareti midir?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarının zedelenmesi ve yırtılma işaretidir. Bazen böyle olur. O andaki sert hareket, kızın irade kasılması da rol oynayabilir. Esnekti ama kanadı. Kız arkadaşın niye dert ediyor ki!

Hamile kalınır mı?

17 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Bir yerde sürtünme yoluyla hamile kalınabileceğini okudum. Erkek arkadaşıma söyledim, bana pek inanmadı. Sizce böyle bir şey doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, doğrudur. Ama hamile kalma şansı düşüktür. Ama bu böyledir diye “Hemen gel arkadaşım” dersen hamile kalmak kadar riskli sonuçlar yaşarsın. Demedi deme.

Büyütmek mümkün mü?

Penisim 9 santim. 24 yaşındayım. Büyütmek için ne yapmalıyım? Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, kilon varsa kilo ver. 9 santim seni yolda koymaz. Aşağılık kompleksine kapılma. Penisin boyundan çok, sen lazımsın ülkeye. Kim bilir ne güzel çocukların olacak?

Neden boşalamıyorum?

16 yaşındayım. Mastürbasyon yaptığım halde boşalamıyorum. Bunun nedeni ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, biraz büyümeyi beklemen gerekecek. Nedenini fazla araştırmaya gerek yok. Ama 1 yıl sonra şikayetin devam ediyorsa bir üroloji uzmanına muayene olabilirsin.

Sertleşme bitiyor

24 yaşındayım, sertleşm olmuyor. 2 seferdir partnerimi kaybetmemek için “Hastayım” diyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, bütün gençlerin yaşadığı olayı yaşamışsın. Heyecan, korku ereksiyonu söndürür. Doğaldır. Hiçbir tedaviye ihtiyacın yok. Alışınca kendiliğinden düzelecek.

Nasıl düzeltebilirim?

14 yaşındayım. Erken boşalıyorum. Mastürbasyon yaparken 1 dakika sürüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu azaltarak düzeltirsin. Daha çok küçüksün. Azma.

İlişkimiz nasıl uzun sürer?

İlişkiyi uzun tutmak istiyorum. Ne tür bir ilaç tavsiye edersiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, neden? İlaç niye? İlaç leblebi değil ki. Ye, ye yat. Kimyasal bir madde. En iyi ilaç kendinsin. İraden ve aklın.

Sevgilim alay etti

3 ay önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım. Kız arkadaşım penisime bakıp alay etti. Penisimin 6 santim. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, herhalde penisinin sönük durumunun ölçüsünü veriyorsun. Senden ricam sertleşmişken bir ölçüm yap. Sonucu bana bildir, hemen yanıtını alacaksın.

Penisimin boyu 9 santim

16 yaşındayım, 1.95 boyundayım. 100 kiloyum. Penisim ereksiyon halinde 9 santim. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Sevgili okurum, yok. Kilo verince penisinin boyu 12’ye çıkacak. Yani kasık yağlarından kurtulunca görüntü fazlaşacak, gerçek boyutunu kazanacak. Şimdi cinsel organ neredeyse yağların içinde gizli.

Eşim bana kızıyor

1 yıllık evliyim ama orgazm olamıyorum. Eşim bu yüzden bana sürekli kızıyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, orgazm güçlüğü kadınların genel sorunu. Daha evliliğiniz yeni. Belki senin kadınlığının olgunlaşması için yıllara ihtiyacın olabilir. Ama eşinin de davranışı, ustalığı, bu konudaki duygusal ve fiziki performansı bana göre yetersiz. Eşin çok şey istiyor, çünkü bilmiyor. Onun ustalığına göre orgazm süren ve zamanın kısalacaktır.

Kızlık zarım esnekmiş

24 yaşında kızım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Doktor “Zar esnek” dedi. Evlenince sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kendinle barışık ol. Zar esnekse kanamıyor. Birçok kızda bu böyle. Doğa öyle gerektirmiş, öyle yaratmış. Ayrıca kızlık zarı namusun bekçisi olmuyor. Büyük olasılıkla evlendiğinde kanamayacak.

Penisim uzun mu?

14 yaşındayım. Penisimin uzunluğu 17 santim. Uzun mu? İleride bir sorun çıkar mı?

CEVAP

Değerli çocuğum, diyelim ki uzun. Yapacağın bir şey yok. Fazla oynama. Aklını, enerjini beyin gücüne aktar. Beyin ne kadar gelişirse bu tür istekler de bir oran içinde düzene girer. Şimdilik bir parça irade gerisine karışma.

GÜNÜN SORULARI

Penisim yüzünden depresyondayım

17 yaşındayım, cinsel organım büyük olduğu için kız arkadaşım benden kaçtı. Bunalıma girdim, kadınlar hep benden kaçacak mı?

CEVAP

Değerli okurum, diyelim ki işin çözümünü buldum. Her neyse, ilaç, ameliyat vesaire. Tedavi merkezimi de kurdum. Eh! Bunca yıl zahmet, masraf, evde kargalar yem, köpekler mama bekliyor. Ben peynir ekmeğe razıyım. Kendim için bir şey istersem namerdim. Peki tedaviye kim gelecek? Acaba kaç kişi 3-5 santimini kestirecek? Ben işi yapayım, senden de para almayayım. “Gel oğlum seninkinden 5 santim kesivereyim” diyeyim. Hadi bekliyorum, niye sesin çıkmıyor? Geriye ne kaldı? Kızı sana hazırlamak. Tamam, tamam. 10 yıl sonra evlendiğinde karın korkar, razı olmazsa o çözümü bulacağım.

Bir an önce ilişkiye girmek istiyorum

17 yaşındayım. Çevremde kız yok. Bir kız gördüğümde onunla nasıl ilişkiye girebilirim diye düşünüyorum. Bir an önce ilişkiye girmek istiyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, aman dikkat! Yanlış ve kaygan bir yere basınca kafanın tahtalarından birini kaybedeceksin. Bu telaş niye? Senden usta birine düşersen, o sana Hanya’yı Konya’yı öğretecek. Hem pratik hem teorik bilgiler verecek. Birden başın dönüp gözün açılacak. “Bu muydu benim bunca korktuğum” diyerek hayallerindeki ateşin de sönecek. Eğer amatör birine rastlarsan senin hareketlerin yamru yumru, o da korkak bir kumru. Ya kanarsa ya acırsa diye diye, seni sindirecek. Sen bu maili 3 yıl sonra bana yolla. Anana, babana selam, okuluna, işine devam.

BÖYLE SORU YOK!

Sürekli mastürbasyon yapıyorum

40 yıldır mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye girmek istemiyorum. Acaba sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, 25 yıldır sevgili eşinin ya da partnerlerinin hakkını aşırdın. Mastürbasyona bedenini de, ruhunu da mahkum ettin. Bu sıcağa kar dayanmaz. İyi ki seninkisinin derisi erimemiş. Ellerin nasır tutmuştur. Gözlerde katarakt başladı mı? Bir baktırıver. Şaşılık varsa şaşmam. Senin dengen kaybolmuş. Zaman geçirmeden gel ben seni evlendireyim. Biraz da hayır işlerine gireyim. Senin yaşında yalnız bir hanım bulayım. Sen ona sahip çık, o da oturduğu yerden sana çorap, takke falan örsün!!!

GÜNÜN SÖZÜ

Tatlı sözün temelinde tatlı düşünceler yatmıyorsa, o sözler birer tuzaktır.

H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder