Gündem Şantajcı sapıklar yakalandı

Şantajcı sapıklar yakalandı

Paylaş
Şantajcı sapıklar yakalandı

Bursa'da, kız çocuklarına para, giyecek ve uyuşturucu hap verdikleri, çektikleri fotoğraflarla şantaj yaparak tecavüzde ettikleri ve pazarladıkları ddia edilen 15 kişi yakalandı

Bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, 14-16 yaş arasındaki 7 kız çocuğunun, bazı kişiler tarafından cinsel saldırıya uğradığını ve para karşılığı pazarlandıklarını belirledi.

Yaklaşık bir yıl süren takibin ardından düzenlenen operasyonda, aileleriyle sorun yaşayan kız çocuklarını para ve giyecek alarak kandırdıkları, çektikleri iç çamaşırlı fotoğraflarıyla tehdit ettikleri, uyuşturucu hap verdikleri, daha sonra bu çocuklara tecavüz ve cinsel saldırıda bulundukları iddia edilen Aydın K, Osman Ö, Mustafa O, Ramazan Y, Ramazan A, Ahmet G, Hasan A, Burhanettin A, Yunus E, Yaşar S, Mahmut A, Cumali M, Fahrettin A, Osman Ö. ve Yaşar B. gözaltına alındı.

30-40 TL'YE SATIYORLARDI


Zanlıların, kız çocuklarını 30-40 lira karşılığında pazarladıkları bildirildi. Sorgulamaları tamamlanan zanlılar, "Cinsel istismar, reşit olmayan bayanı alıkoymak, fuhşa teşvik ve aracılık" suçlarından adliyeye sevk edildi.