Dr. Haydar Dümen Şansınızı iyi kullanın
HABERİ PAYLAŞ

Şansınızı iyi kullanın

Haberin Devamı

Kadınların cinselliğe bakışları erkekler gibi değil. Kadınlar ilk adımın hep erkekten gelmesini beklerler. İlişki için istek duyduklarında ise bunu gizlemek gereği duyarlar. Hanımlar, bunun bir şans olduğunu unutmayın. Evliliğinizi renklendirebilir, mutluluğu bulabilirsiniz.

BÖYLE SORU YOK!

Eşim hiç zevk almıyor

2 aylık evliyim, sertleşme ve erken boşalma sorunu yaşıyorum. Geceler kâbus gibi geçiyor, eşim hiçbir şey anlamıyor. Tedavisi mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, bu önce heyecan ve deneyimsizlik sorunu. Tabii düzelecek. Sanırım geçmişte deneyimin yoktu ya da azdı. Bir masa düşün, yemeğe oturdun. Çatal, bıçak kullanmayı bilmiyorsun. Ya da önüne konulan yemeğin tadına alışık değilsin. ‘Nasıl çiğnenir?’, ‘Dil yemeği evirip çevirmeyi nasıl becerir?’ diyorsun.

Bu eylem yemeği mide için kıvamına getirir. Tatlı sözler de önemli rol oynar. Yaşamımızın hemen her bölümü böyledir. Tabii cinselik de. Hazırlanmadan yenilen her yemek insanı mide fesadına uğratır. Bu konularda sıkılıp üzerine düştükçe olay zorlaşır. Kurtla, kuzu izi birbirine karışır. Daha çok yenisiniz. Sistem kendi yolunu bulacak, bulamazsa biz önüne pusulayı koyacağız.

İlişkiye girmek isteyen kız nasıl anlaşılır?

21 yaşındayım, hiç cinsel deneyimim yok. Acaba cinsel ilişkiye girmek isteyen bir kız nasıl anlaşılır?

CEVAP

Değerli okurum, olayı kura çekmeye benzetmişsin. Sen kızlara bakarken zaten o istekle donanımlısın. Buna karşın kızlara da yaklaşamadığın belli. Çünkü onlara yanlış mesaj veriyorsun ve doğrudan hedefe yöneliyorsun!

Ruhunun yerine organ olayını koyuyorsun. Tek başına bu bile ilişki yolunu kesmeye yeterlidir. Hiçbir kız kendini kullandırmaz. Diyalog, etkileşim, kimlik yapısı, konuşma tekniği, bilgelik, korumacı, aydın bir arkadaş isterler. Dikkat edersen doğada bile, bütün erkek canlılar bu yolu izler.

Dişi kabul ederse ona yönelir. Doğanın kuralı onlarda öyleyse bizler biraz insanlaştıralım, duygularımızı, estetik bir güvenle donatalım, gerisini de kızlara bırakalım.

Büyük diye korkuyorlar

Penisim 27 santim. Partnerlerim ilişkiye gireceğimiz zaman korkup vazgeçiyorlar. Çok şikayetçiyim. İlişkilerim bu yüzden bitiyor. Ne yapmalıyım? RUMUZ: UZUN NAMLU

CEVAP

Değerli okurum, aslında başa bela bir yapıya sahipsin. Erkeklerin çoğunda olan büyüklük hevesi üzerine sen yıldırım gibi indin. Bakın, büyük işte. Ama hiçbir işe yaramıyor der gibisin. Sana gelince; genellikle kızların çoğu ilk ilişkiden acıyacak diye korkarlar.

Nasıl davranacağını bilen erkek bu korkuyu yener, oyun sahasında hakemliği kıza bırakır. Böylece birkaç golden sonra kız alışır. Bu yöntem evliliğin ilk gecelerinde asla unutulmamalıdır. Şimdilik senin gol atma şansın yok gibi. Sevgililerinle gez toz, sakın şutu deneme.

Evliliği mi beklesem?

27 yaşında kızım, eski erkek arkadaşımla ilişkiye girmiş ama cinsellikten soğumuştum. Şimdi yeni biriyle birlikteyim ve o sürekli birlikte olmak istediğini söylüyor. Ona gerçeği anlatayım mı? Ona karşı istekliyim ama evliliği beklesem mi? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, geçmişteki ilişkini anlatmaya bence gerek yok ama karar senin. Sadece cinsellik için verilen evlilik kararları loto gibidir. Büyük ikramiyenin çıkması bir hayli şansa kalmıştır.

İstekli olmam sıkıntı yaratır mı?

28 yaşında kızım, çalışıyorum. Memelerimi küçük buluyorum, cinselliğe de çok istekliyim ama evlenmekten korkuyorum. Acaba bu kadar istekli olmam bana sorun yaratır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, çok şanslısın. Sendeki duygular her kadına, kıza nasip olmayan büyük bir zenginlik. Servet yavrum servet. Ya hayat boyu erkeklerden hoşlanmayan, orgazm olmayan bir yapıda olsaydın. İşte o zaman hepimiz yanmıştık. Memelerini dert etme, çocuklarını emzirdiğin zaman dilediğin kadar büyüyecek. Artık vakti gelmiş. Aşık olduğun, sevdiğin, beğendiğin biriyle hemen evlen, içeride yumurtalar sperm bekliyor, çocuk doğacak. Zamanıdır yavrum, zamanıdır.

Hangimiz normal?

18 yaşındayım. Arkadaşım günde 7 kere boşalıyormuş. Ben asla o sayıları görmüyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Cinsel organım 17 santim, kız arkadaşım büyük buluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, her şeyinle normalsin, ne mutlu sana. Arkadaşının yaptıkları uçuk şeyler. Çoğunun erken boşalması vardır. Kendini neden yadırgadığını anlamadım. Kulaklarını safsata laflara tıka.

Çok kaşınıyorum

1 hafta önce hayat kadınına gittim, kaşıntım oluyor. Doktora gidemiyorum. Nasıl önlem alabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, en azından yüzde 50’si psikolojik. Senin kaşınman da mantar ya da alerjik niteliklidir. Bir cilt hastalıkları uzmanına gidiver. Hem zahmetsiz hem az masraflı olur.

Rüyamda ilişkiye giriyorum

3 yıllık bir ilişkim var. Henüz birlikte olmadık. Rüyalarımda hep ilişkiye girdiğimi görüyorum. Boşalıyorum. Başkasıyla birlikte olup sevgilime ihanet etmek istemiyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, rüyanı bana sorma. Boşalıyorsun. Orgazm oluyorsun, mutlu oluyorsun. Kolay gelsin. Zaten bu senin ve benim elimde değil. Sistem kendi kendini çalıştırıyor. Kendini keşfet. Elin, ayağın bütün organların yerinde. Gözün kafan da senin, hayaller de sonsuz. Daha ne istiyorsun be...

Yetersiz geliyor

19 yaşındayım. Penisimin boyu bana yetersiz geliyor. Kız arkadaşımla ilişkiye girmekten çekiniyorum. Bu bende güvensizlik yaratıyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, uzmanlık bir işin yok. Eğer kiloluysan, kasık yağı birikimin varsa, penis 1-2 santim içeride kalır. Ama 10 santimlik penis işlevini görür. Seni de, eşini de mutlu eder. Yumurtaların ve kıllanman normal ise kendini her genç gibi normal kabul et.

Haftada 3 kez ilişkiye girmek çok mu?

30 yaşındayım, canım her gün ilişkiye girmek istiyor. Haftada 3 kez cinsel ilişkiye giriyorum. Bir doyumsuzluk mu var?

CEVAP

Değerli okurum, yolunu zaten bulmuşsun. Haftada 3 iyidir. Bu sayı seni uzun yıllara taşıyacaktır. Bana diyecek bir şey kalmadı. Güle güle yola devam. Umarım engebeye ya da çalılığa ayağın dokunmaz.

Canı yanacak diye korkuyor

21 yaşındayım. Kız arkadaşım 22 yaşında ve yüzeysel bir şeyler yaşıyoruz. Sevgilim ilişkiye girince canının yanmasından korkuyor. Evlendiğimizde de aynı sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, hem kızı hem kendini koru. Hele bir evlenin bakalım. Şimdi ben ne desem boş.

Nerede diktirebilirim?

18 yaşındayım. 13-14 yaşındayken mastürbasyon yaptım. Vajinamdan çok az kan geldi. Rengi adet kanamalarındaki gibi değildi. Kızlık zarımın bozulması için ne kadar kan gelmeli? Bozulduysa nerede diktirebiliri?

CEVAP

Sevgili okurum, mastürbasyon yaparken vajinaya bir şey sokmadıysan kızlık zarı duruyordur. Bunu dert etme. Yüzeysel mastürbasyona devam edebilirsin. Zamanı gelince de göğsünü gere gere evlenirsin. O kanın nereden geldiği şimdilik belli olmaz. Bana zarla ilgili değilmiş gibi geldi.

Bozulmuş mudur?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik daha doğrusu girmeye çalıştık. Penisim vajinasına temas etti. Kız arkadaşım çok az temas olduğunu söyledi. Aşırı derecede kan geldi. Zarın bozulma olasılığı ne kadardır?

CEVAP

Değerli okurum, yüzde 99.9 yırtılmadı. Geri kalan yüzde 1’lik ihtimale göre yarı yarıya yırtılmış olabilir. Başka bir birleşmede yeniden kanayabilir.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanet şikeli güreş gibidir. Yapan hep kaçak güreşir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder