Dr. Haydar Dümen Şans kadından yana...
HABERİ PAYLAŞ

Şans kadından yana...

Haberin Devamı

Bazı kadınlar cinselliğe alışmakta erkeğine uyum sağlamakta zorlanıyor. Onların orgazmı yakalamak için zamana ihtiyacı oluyor. Bazıları ise doğuştan şanslı. İlişkiden her zaman keyif alıyor, tadını çıkarıyor. Hem kendini hem de erkeğini mutlu ediyor

BÖYLE SORU YOK!

Kızlar konusunda seçiciyim

19 yaşındayım. Aslında halimden memnunum. Kızlara ulaşmakta sıkıntı çekmiyorum. Gün içinde sık sık ilişkiye giriyorum. Ama bir süredir kızlar konusunda seçiciyim. Acaba neden böyle oldu?

CEVAP Değerli okurum, durumunda önce ilişkiler geçici sonra seçiciye gelmiş. Ve bundan sonra gidici oluyor. Şimdi genetiğine bakalım ve bilimsel bir yorum yapalım. Çapkınlık ya babadan ya da dayıdan geçer. Cici mamalarla pastaları yedikçe damak doymak bilmez. Üstelik azar da azar. Senin alt damağın da aza aza ve “Daha daha” diye diye bir gün evrensel kaza gelecek başına. İlişkiler zevksizleşecek, yaş da ömrünün yarısında olacak. Artık at şahlanmayacak. Çünkü tüm hedeflere ulaştığından “Bundan sonra bana ne” diyecek. Yuları eşinin hoşgörüsüne ve bizim önerimize kalacak. Böylece senin doğanın dengesi de kurulacak.

Sevgilim beni ilişkiye zorluyor

19 yaşında kızım. 7 aydır kız arkadaşım var. Beni ilişkiye zorluyor ama ben evlenmeden olmayacağını söylüyorum. Çok kırıcı laflar ediyor. Bana “Evlendiğim kadında bakirelik ararım” demişti. O zaman neden benimle ilişkiye girmek istiyor. Çok mutsuzum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Sen haklısın değerli okurum. Bulmuşsun sevgiliyi, kurmuşsun düzeni. Yaşının gereği de bu. Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım. Kim bu bencil ve de bekaretçil arkadaşın? Nesine kandın ve de evlenmeyi düşünüyorsun? Onun öyle bir niyeti yok. Üstelik sevgilinin yaşı da tahminime göre 20. Nerede ekmek parası, ödenecek ev kirası? Baba parasıyla yapılan evlilikler, kaynana baskısı ve bedduasıyla sona erer. Sen ki yeni yeni olgunlaşıyorsun. Hele bir 24 yaşına gel, bir gün sokakta görürsen bir çay içmeye davet, bu bahaneyle de onu da, kendini de analiz et. Eve geldiğinde şansına şans kat. Bir süre sonra evleneceğin yeni arkadaşına sevgi maili at.

Nişanlım acı çekince bırakıyoruz

27 yaşındayım ve nişanlıyım. 3-4 ay sonra evleneceğiz. Nişanlımla birkaç kez birlikte olmayı denedik. Ama çok acı çekiyor ve vazgeçiyoruz. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

CEVAP Değerli okurum, yemek yerken kaşık ağzına giriyor değil mi? Şimdi sık dişlerini ve dudaklarını sapını ağzına sokmaya çalış. Ne o? Acıdı mı? Bir de bunu başka biri yapsa çekeceğin acıyı sen düşün! Olayın önü, arkası, sağı, solu hepsi bu kadar. Seninkisi ve kızlar korkuyorlar. Bu yüzden de açılımlarını yapamıyorlar. Üstelik bilinçaltında sanki betonlaşmış zar korkusu çözülmedikçe sorun da sürüp gidiyor. Mesajı aldığını sanırım. Acemi tayın huysuzluğu okşaya okşaya giderilir. Sonunda üstüne binilir. Tabii zaman da önemlidir. ‘Hani koca, şimdi koca’ hesabı da olmaz. Tıbbi yardım durumu söz konusu olursa ve eşinde de tam direniş sürerse bunu da çözeriz unutma.

Hemen orgazm oluyorum

21 yaşında kadınım, 2 yıllık evliyim. Ne zaman eşimle ilişkiye girsek ben orgazm oluyorum. Bu normal bir durum mu?

CEVAP Sevgili okurum, normalin ötesinde büyük şans. Eşin de mutluluğu bulmuş. Umuyorum, her zaman mutlu bir hayat yaşarsınız.

Evliliğimde sorun çıkar mı?

Kızlık zarım ilişkide bozulmuyor. Bu doğru olabilir mi? Bir de ben hemen orgazm oluyorum. Bu evlilik hayatımda bir sorun yaratır mı?

CEVAP Değerli okurum, kızlık zarın o kadar esnek ki bozulmamış. Evlilik hayatında bu sana niçin sorun yaratsın, onu anlayamadım. Kocan kuşkulanırsa, gidersin doktordan kapı gibi kızlık bozulmamış raporu alırsın. Hemen orgazm olduğun için de şanslısın.

Zarı yırtılmış mıdır?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişki yaşadım. Vajinayla hiçbir temas olmadı. Bir süre sonra kız biraz kan geldiğini söyledi. Hiçbir temas olmadan kızlık zarı yırtılabilir mi?

CEVAP Değerli okurum, ortada böyle bir sorun yok gibi görünüyor. O bir tahriş kanaması olmalı. Ayrıca da yapılacak bir şey yok. Ruhunuzu sıkıntıya sokmadan, sözlerimi de asıl olarak kabul edip yaşamınızı sürdürün. Ama böyle korkular içerisinde yatıp kalkacaksınız dikkat edin, önlem alın, ileri gitmeyiverin.

Penisi görünce korktum

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Erkek arkadaşımın penisini görünce korktum. İlişkiye girmekten korkuyorum. Evleneceğiz ama nasıl olacak?

CEVAP Sevgili okurum, penis korkusu adeta fare korkusuna dönüşüyor. İyi ama bir fareden korkulabilir, çünkü zararlı. Sevgili okurum, penis sizler için yararlı bir organ. O sayede mutluluk bulutları üzerinde uçacaksınız. Onun sayesinde anne olacaksınız. Geleceğiniz ve Türkiye’nin geleceği güvence altına alınacak.

Çok kararsızım

2 yıldır sözlüyüm. Sözlüm daha önce evlenip ayrılmış. Çok tartışıyoruz ama bir türlü ayrılamıyoruz. Çevredekiler “Evlenince üzülürsün” diyorlar. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, acele etme. Bence evlenme. Böyle bir tabloya balıklama atlanmaz.

İlişkiden zevk almıyorum

25 yaşındayım, 3 aydır evli kadınım. 3 aydır ilişkiden zevk almıyorum, orgazm olamıyorum. Benim sorunum nedir? Ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, zaman lehine işleyecek. Evliliği öğrenme ve alışma aşamasındasınız. Bazı kadınlar cinsel birleşmede orgazmı yakalayamazlar. Sanırım bu konuda öneriler almak zorundasınız. Her birleşmede kuşkulu ve tedirgin olursan, konsantrasyonunu orgazm olacak mıyım noktasına çekersen işin zorlaşır. Bana göre bir süre böyle devam etsin.

Zarar verir mi?

16 yaşındayım. Her gün bir kere mastürbasyon yapıyorum. Bu ileride bana zarar verir mi? Haftada 3-4’e mi indirmeliyim?

CEVAP Değerli okurum, zararını görmeyeceksin. Haftada 3-4 yaparsen belki daha iyi. Çünkü idaredini güçlendirmiş olacaksın. Ama fiziksel bir zarar görmeyeceksin.

Penisim 10 santim

27 yaşındayım, penisim 10 santim. Çok yakında evleneceğim. Çok endişeliyim. Bunu ailem dahil kimseye anlatmadım. Sizce bu evlendiğim zaman bir sorun yaratır mı?

CEVAP Değerli okurum, 10 santim penis normal işlevini görür. Tabii ki bu senin psikolojik yapını olumsuz etkiler. Eğer kiloluysan kasık dibinde birikmiş yağlarını aldırırsın, penis 2 santim daha görüntü kazanır. 1-2 santime yakın da ameliyatla uzatılma şansı var. Şimdilik sorunlarını silkele, at üzerinden. Tabii ki evlen.

Sertleşme olmuyor

35 yaşındayım. Eşim 42 yaşında. İlişkiye girdiğimizde penisi sertleşmiyor. Sevişme sırasında sertleşiyor ama sonra hemen sönüyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, penisi sertleştiren kan dolaşım mekanizmasının ölçümünü yaptıracaksınız. (Renkli penil doppler). Çıkan rapordan sonra kararı biz vereceğiz.

Kızlık zarı doğuştan mı?

19 yaşındayım. 1 yıldır ilişkim var. Yüzeysel ilişkiye giriyoruz. Penisini vajinama doğru ittirince canım yanıyor. Bu sorun düzelir mi? Bir de kızlık zarı doğuştan mıdır?

CEVAP Sevgili okurum, kızlık zarı doğuştandır. Sözünü ettiğin sorunlar evlilikte çözümlenecek. Ayrılmak ya da evlenmek konusunda yani oyunu kuralına göre oynamak durumdasınız. Bunda çok geç kalmayın. Bu tür yüzeysel ilişkiler uzun sürerse normal birleşmeden zevk alınmıyor. Beyin bilgisayarı böyle programlanıyor.

GÜNÜN SÖZÜ Bağnazlık, cehaletin çocuğu, dogmalar da torunlarıdır. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder