Magazin 'Sanki bana veda etmişti'

'Sanki bana veda etmişti'

Paylaş
'Sanki bana veda etmişti'

Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'in arkadaşları ve yakınları, genç oyuncunun ölümünün şokunu üzerlerinden atamadı

Kadıköy’de bir arkadaşına ait evde dün ölü bulunan ve bugün toprağa verilen sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster’in cenaze törenine katılan arkadaşları ve yakınları, onunla ilgili duygu ve düşüncelerini gazetecilere dile getirdi.

Haberin Devamı

Menajer Özgür Aras, astım rahatsızlığı nedeniyle Defne Joy Foster’in fıs fıs şeklinde bir ilaç kullandığını, bu ilacı sürekli yanında taşıdığını belirtti. Foster’i, vefat ettiği gece saat 01.30 sıralarında gördüğünü anlatan Aras, şöyle devam etti:

"Tam mekandan çıkıyordum, Defne içeri giriyordu. Uzun zamandır birbirimizi görmüyorduk, görünce sarıldık. Bana üç kere beni sevdiğini söyledi, bana ’Seni çok seviyorum unutma’ dedi. Ben de ona espri yaptım, ’Biraz hafif olsam beni havaya kaldırırdın, dans ederdik’ dedim. Bir arkadaşımız ’Fotoğraf çekeyim mi?’ dedi. Beni öperken fotoğraf çekti. Sonra şunu düşündüm. Bana sarılıp ’Seni çok seviyorum’ demesi beni çok etkilemişti. Veda gibiymiş, bana veda etmiş. Hep onun pişmanlığını yaşadım. Kalıp, onunla biraz daha fazla zaman geçirebilirdim ama bunun bir veda olduğunu bilemedim. Sabah kalkıp twitterda ’Defne Joy Faster ölü bulundu’ haberini okuyunca inanamadım. Onu çok güzel ve enerjisiyle hatırlayacağız. Allah oğluna güzel ömürler versin."

Haberin Devamı

'ÖLÜMÜNÜ DUYUNCA ŞOK GEÇİRDİM'

Şarkıcı Emrah, Defne Joy Foster’in kendisi için çok özel bir insan olduğunu ifade ederek, "Ölüm haberini alınca büyük şok geçirdim, hala da şoktayım" dedi. Oyuncu İpek Tanrıyar da Defne’ye ölümün hiç yakışmadığını dile getirdi.

Oyuncu Açelya Akkoyun da "Bu camia, çok sahici bir insanı kaybetti. Konuşup durmasınlar. O ne yaşadıysa dürüstçe yaşadı" şeklinde konuştu. Nilgün Belgün de Foster’in ölümü üzerine çok geçirdiğini vurgulayarak, "Sözün bittiği yerdeyiz" dedi.

Defne Joy Foster’in çocukluğunu bildiğini, ailesini de tanıdığını, en son, 2,5 ay süreyle birlikte bir stüdyoda çalıştıklarını anlatan Belgün, "Çok iyi kalpli bir kızdı, Allah rahmet eylesin" diye konuştu. Foster’ı en son, birlikte katıldıkları "Yok Böyle Dans" adlı televizyon programında, yarışmadan kendisinin elendiği gün gördüğünü anlatan Belgün, o gün aynı zamanda yarışmacılardan Pascal Nouama’nın da doğum günü olduğunu söyledi.

'HAYAT DOLU BİR İNSANDI'

Gazetecilerin "Astımla ilgili bir şikayeti var mıydı?" sorusu üzerine Belgün, Foster’den böyle bir şikayet hiç duymadığını, belki de bu rahatsızlığını söylememiş olabileceğini kaydetti. Şarkıcı Bengü de çok tatlı, çok genç, hayat dolu bir insan olan Defne Joy Foster’in ölümüne hala inanamadığını dile getirerek, "Çok gençti, hemen hemen yaşıttık, onu kaybettiğimiz için çok üzgünüm" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de Defne Joy Foster’in vefatının erken bir kayıp olduğunu ifade etti. Oyuncu Azra Akın da çok güzel bir insan olan Foster’in ölümünden dolayı şokta olduğunu dile getirerek, sempatik bir kişi olan Defne ile yarışma programında çok güzel vakit geçirdiklerini ifade etti. Akın, "Keşke daha fazla birlikte vakit geçirme imkanımız olsaydı, çok üzgünüm" dedi.

AA