Cumartesi Postası Sandık kokusu

Sandık kokusu

Paylaş
Sandık kokusu

Sandıkta duran eşyalarınızı yenileyip tekrar kullanmak istiyorsanız İzmir'deki 'Sandık Kokusu'na mutaka uğrayın

Eskiden her zaman kullanılmayan, özel günler için saklanan örtüler, kıyafetler sandıklarda muhafaza edilirdi. Annenin kızı için hazırladığı çeyizler, aile büyüklerinden hatıra kalan antikalar hep bu sandıklarda saklanırdı. Sandık açılınca eskiyi günümüze taşıyan anılar tek tek hafızalarda canlanır, eşyalara sinen lavanta kokuları odayı kaplardı...

Haberin Devamı

İzmir Karşıyaka’da bir yıldır hizmet vermekte olan bir mağaza eskiyi çağrıştıran adıyla ilgimizi çekiyor: Sandık Kokusu. Türkecan Erenel ve Ayşegül Kayı’nın ortaklığıyla oluşturulan Sandık Kokusu adlı mağazaya Gülşen Çakar da katkılarıyla destek oluyor. Bir yıldır kişiye özel takı ve aksesuar tasarımları ile hizmet veren Sandık Kokusu, şimdi de vintage marka kıyafet ve aksesuar satışıyla tarzına yeni bir konsept ekledi.

Vintage ürünleriyle de İzmirliler’in ilgisini çeken Sandık Kokusu’nda ev dekorasyonuyla ilgili birçok tasarımı bulmak da mümkün. Türkecan Erenel ve Ayşegül Kayı, yenilemek istediğiniz giysi ve aksesuarlarınız konusunda da hizmet veriyor. Örneğin uzun yıllardır sandığınızda sakladığınız her tür antika örtü, dantel, kumaş ve iğne oyalarınız sizin de önereceğiniz ve talep ettiğiniz tarzda size özel tasarımlarla hayata geçiriliyor.

Haberin Devamı

Sandık Kokusu’nda ayrıca organik şaraplar, çikolatalar, özel tasarım kutularda ve şaraplıklarda hediyelik alternatifler olarak mağazanın bir bölümünde yer alıyor. Yolunuz İzmir’e düşerse size tavsiyemiz Sandık Kokusu’nu görmeye vakit ayırın. Hatta yılbaşı için farklı bir hediye arıyorsanız Sandık Kokusu’nda vintage tasarımlardan marka ürünlere kadar birçok özel alternatif bulabilirsiniz.

Bilgi için: www.sandikkokusu.com