Gündem Sandalyeyle saldırdı

Sandalyeyle saldırdı

Paylaş
Sandalyeyle saldırdı

Tekstil İşçileri Sendikası Genel Başkanı Rıdvan Budak, Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde sandalyeli saldırıya uğradı

Budak hafif yaralanırken, saldırgan 42 yaşındaki Ramazan Çamyari kaçtı. Teksil İşçileri Sendikası Genel Başkanı Rıdvan Budak, bugün öğleden sonra Çerkezköy’e gelerek sendika şubesinde fabrika işçileri, iş yeri temsilcileri ve üyeler ile bir araya geldi. Şubede sohbet sırasında, 3 yıl önce sendikanın işyeri temsilcisi olarak görev yapan ve daha sonra bu görevden alınan 42 yaşındaki Ramazan Çamyar, eline aldığı sandalyeyi Budak’a fırlatarak kaçtı.

Haberin Devamı

Sandalyenin isabet ettiği Budak vücudunun çeşitli yerlerinden hafif yaralandı. Sırtında ve kolunda küçük morluklar oluşan Budak’a, üyeler tarafından götürüldüğü Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde ayakta müdahale edildi.

Rıdvan Budak daha sonra, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek ifade verdi ve Ramazan Çamyar’dan şikayetçi oldu. Kendisine saldıran kişinin bir süre sendikada görev yaptığını belirten Tekstil İşçileri Sendikası Genel Başkanı Rıdvan Budak, "Görevinden alındı. Şu an sendikanın üyesi bile değil. Kendisi alkolik birisi. Şikayetçi oldum. Adalete hesabını verecek" dedi.

Polis, kaçan Çaymar’ı yakalamak için çalışma başlattı.

Şaban KARDEŞ/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ), (DHA)