Pazar Postası Sanat hiç bu kadar yakın olmamıştı
Paylaş
Sanat hiç bu kadar yakın olmamıştı

Sanat hiç bu kadar yakın olmamıştı

Sanat kültürel bir birikim olmasının yanı sıra dünyanın birçok ülkesinde prestij sağlayan önemli bir yatırım aracı. Sanata meraklı birçok kişi zevkine ve maddi olanaklarına göre sanat eseri satın alıyor, hatta bir koleksiyon sahibi oluyor. Sanata düşkün olanlar bazen kilometrelerce uzakta olan müzayedelere, galerilere bile gidebiliyor. Sanatçılar da aynı şekilde sanatseverleri bulmak için kendilerini çeşitli alanlarda gösteriyorlar. Artık sanatseverler ve sanatçılar için her şey çok daha kolay. Onları bir araya getiren www.sanatgezgini.com adresli bir internet sitesi var. Sanatçılar bu siteye kolayca üye olabilir, her zaman sanata ilgi duyanların gözü önünde olabilirler. Sanat takipçileri de yer ve zaman kısıtlaması olmadan istedikleri sanat eserini takip edebilir, istediğinde de satın alabilirler.

Haberin Devamı

Orijinal eserler burada

sanatgezgini.com’da usta ve genç sanatçılardan oluşan 80’den fazla sanatçının orijinal eserleri var. Siteye üye olmadan bu eserleri görebilir, büyüteç altında inceleyebilirsiniz. www.sanatgezgini.com’da arama yapmak çok kolay. Sanat eserleri fotoğraf, enstalasyon, heykel, baskı, seramik, çini, fonksiyonel sanat, cam gibi bir çok alanda kategorilendirilmiş. Ayrıca sanatçıların isimlerinden yola çıkarak da arama yapabiliyorsunuz. Her sanatçının hayat hikayesinin bulunduğu sitede; eserlerin de fiyatları yazıyor. Sitede anahtar kelimlerle de arama yapabiliyorsunuz. Diyelim kırmızı renkte bir tabloya ihtiyacınız var. Arama bölümüne ‘kırmızı’ kelimesini girdiğinizde karşınıza kırmızıyla ilgili tüm eserler çıkıyor. Sanata düşkün bir arkadaşınız varsa ona belirlediğiniz bir fiyatta hediye çeki satın alabilirsiniz. Arkadaşınız da kendi zevkine göre eserini siteden beğenip alabilir.

Haberin Devamı

SertifilalI teslim

Sitedeki tüm eserler alıcısına sanatçı imzalı sertifikası ile teslim ediliyor. Orijinal sanat eserlerinin yanı sıra sanatgezgini.com’da ‘Sanata dair’ bölümünde aksesuar olarak kullanılabilecek ve hediye alternatifi olabilecek ufak objeler de satılıyor. İnternette sörf yaparken bir mola vermek istediğinizde yüzlerce sanat eseri arasından keyifli bir yolculuğa çıkmak için daha ne bekliyorsunuz? Devrim Erbil, Cem Sağbil, Erol Deneç, Ersin Alok, Gülçin Anıl, Ergin İnan, Adil Salih ve Ayfer Karamani gibi sanatçıların, 900’e yakın orijinal eserine ulaşmak için sanatgezgini.com’u bir kez tıklamanız yeterli...

Bu yazı 13 Şubat 2011 tarihli Pazar Postası'ndan alınmıştır