Bilim - Teknoloji Samsung şovundan CANLI YAYIN!
Paylaş
Samsung şovundan CANLI YAYIN!

SSD'lerin geldiği noktayı görmek ve The Next SSD etkinliğini canlı yaşamak için Güney Kore'deyiz!

SSD Teknolojisinde yepyeni bir dönem başlıyor. Güney Kore'de gerçekleştirilen ve yeni teknolojilerin ve Samsung'un yeni modellerininin tanıtıldığı The Next SSD etkinliğini Canlı Yayında ekranlarınıza getiriyor ve konunun uzmanıyla yorumluyoruz.

Her hafta gerçekleştirdiğimiz Canlı Yayınlar bu hafta çok farklı. Çünkü bu hafta Türkiye'den çok uzaklarda, Samsung'un yeni modellerininin tanıtıldığı The Next SSD etkinliğindeyiz. Bu etkinlik Güney Kore'nin başkenti Seul'de gerçekleştiriliyor ve CHIP Online Canlı Yayın kameraları olay yerinde.

SSD dünyasındaki heyecan verici gelişmelerin masaya yatırılacağı Canlı Yayınımızda konuğumuz Samsung'dan Pınar Kaçar olacak. SSD diskleri, SSD'nin getirdiği performans farkını, Samsung'un bugün lansmanını yaptığı yeni SSD hamlesini ve bu hamlenin kısa ve uzun vadede hayatımızı nasıl etkileyeceğini konuşacağız. Canlı Yayınımız 1 Temmuz 2014 Salı günü saat 11:00'da başlıyor.

İletişim altyapısı Vodafone 3G ile sağlanan ve bu sefer Kore'nin başkenti Seul'den gerçekleştireceğimiz CHIP TechTalk canlı yayınını kaçırmayın. Her zaman olduğu gibi Canlı Yayınımız www.chip.com.tr adresinden veya CHIP Online Facebook sayfasında izlenebiliyor. Görüşmek üzere!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı