Volkan Aliakar Şampiyonluk stresi
HABERİ PAYLAŞ

Şampiyonluk stresi

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile oynanan maça da pasif bir görüntüde başlamıştı Trabzonspor. Ancak bu durumu ‘Yedekler’ sahada diyerek geçiştirmiştik. Şampiyonluk yolundaki en kritik viraj olan Fenerbahçe sınavında da aynı görüntü hakimdi Bordo- Mavililer’de. Üstelik bu kez Şükrü Saracoğlu’nun çimlerine as takım çıkmıştı. Rakibin tek atımlık barutunu bu karşılaşmaya saklamasının etkisi mutlaka vardır.

[[HAFTAYA]]

Sarı-Lacivertli taraftarların ateşli görüntüsünü de hesaba katalım. Peki tüm bunlar sezonun ilk yarısında fırtına gibi esen Trabzonspor’u sindirebilecek faktörler mi? Tabii ki hayır. Şampiyonluk stresi işte böyle bir şey. Sahaya çıktığın anda ne kadar iyi takım olursan ol sakin kalmayı bilmelisin. Aksi halde dün akşam Trabzonsporlu futbolcular gibi şuursuzca hareket edersin. Beşiktaş maçından sonra uyarımızı yapmıştık.

Haberin Devamı

Bordo-Mavili takımın; Fenerbahçe karşısında da kötü bir sonuç alması halinde freni boşalmış kamyon gibi yokuş aşağı ineceğini dile getirmiştik. Bursaspor ile aradaki fark 2’ye, Fenerbahçe’yle 4’e düştü. Sonraki takılmada bir de bakmışsın ki liderlik gitmiş. Şimdi görev teknik direktör Şenol Güneş’e düşüyor. Krizlerin adamı Güneş gerekli müdahaleyi yapıp, takımı yeniden ayağa kaldıracaktır. Taraftarlar da gelecek hafta oynanacak Antalyaspor maçında verecekleri destekle bu uyanışa destek olmalılar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder