Spor 'Şampiyonluk için 3 puan şart'

'Şampiyonluk için 3 puan şart'

Paylaş
'Şampiyonluk için 3 puan şart'

Bursaspor'un başarılı oyuncusu Ozan İpek, Eskişehirspor maçıyla ilgili, "Şampiyonluk için kazanmamız lazım" diye konuştu

Bursaspor’un geçen seneki şampiyonluk havasını yakaladığını ifade eden yetenekli futbolcu, "Takımımız geçen seneki o şampiyonluk havasını artık yakaladı. Ben bu sene de ipi bizim göğüsleyeceğimizi düşünüyorum.

Artık her maç bir final havasında geçecek. Eskişehir iyi bir takım. Özellikle kendi sahasında iyi bir futbol oynuyor. Gerçekten çok zor bir maç olacak. Fakat şampiyonluk için böyle maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Eskişehir maçıyla ilgili hedefimiz elbetteki kayıpsız atlatmak ve 3 puanı almak olacaktır" diye konuştu.

"BİZE SUSMAK DÜŞER"

A Milli Takım’a Bursaspor’dan kendisi dahil hiçbir futbolcunun seçilmemesi ile ilgili ise Ozan, "Milli Takım’a seçilmememle ilgili olarak söylenilecek fazla bir söz bulamıyorum.

Teknik Direktör Hiddink böyle düşünmüş bize susmak düşüyor. Geçen senenin şampiyonu ve liderle aynı puanda bulunan bir takımdan oyuncu alınmaması gerçekten düşündürücü. Bu konuyla ilgili gereken cevabı Ertuğrul hocamız Sivasspor maçından sonra söyledi zaten" yorumunu yaptı.

"MİLLER TAM BİR GOLCÜ"

Takıma yeni katılan Kenny Miller ile ilgili düşüncelerini söyleyen Ozan şu ifadeleri kullandı: "Miller çok iyi bir futbolcu. Deyim yerindeyse tam bir golcü.

Hem takıma hem de bizlere çok çabuk uyum sağladı onunla saha içerisinde çok iyi anlaşıyoruz."

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı