Spor Samet Aybaba'dan şok karar

Samet Aybaba'dan şok karar

Paylaş
Samet Aybaba'dan şok karar

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba'nın Fernandes ve Hugo Almeida dışındaki yabancıları İstanbul'da bırakma kararı aldığı öğrenildi

Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Samet Aybaba yeni sezon için yavaş yavaş kollarını sıvarken, Avusturya kampına yabancıların büyük çoğunluğunu götürmeme düşüncesi içinde olduğu ifade edildi.

Aralarında Quaresma ve Simao gibi yıldızların da dahil olduğu birçok yabancısını, ücretlerinde indirim yapmamaları durumunda İstanbul’da bırakacağı belirtildi.

Yeni sezon kadrosunda düşündüğü Manuel Fernandes ile sonradan takıma katılacak Almeida dışındaki isimlerde fazla ısrarcı olmayacak olan Aybaba’nın, bu şekilde yabancılara gözdağı vermenin hesabını yapıyor.

Geçmiş dönemlerdeki gruplaşmaları tamamen yok etmek isteyen deneyimli teknik adamı, yabancılar dışında kadroda düşünmediği bazı yerli isimleri de kadro dışında tutacak. 28 kişiyle yola çıkacak olan Aybaba’nın bu düşüncesine bazı yöneticilerin Ferrari olayını örnek göstererek karşı çıktıkları da belirtildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, İstanbul’daki kampın ardından yaptıracağı 20 günlük Avusturya kampından sonra yeni sezon kadrosunu netleştirecek. Tecrübeli hoca, özelikle kampta oynamayı planladıkları Manchester City ve Maccabi Tel Aviv maçlarından sonra takıma son şeklini verecek.,

Haberin Devamı