Magazin Şamdan'dan sonra Seda Sayan'ın yeni kiracısı Cookshop oldu

Şamdan'dan sonra Seda Sayan'ın yeni kiracısı Cookshop oldu

Paylaş
Şamdan'dan sonra Seda Sayan'ın yeni kiracısı Cookshop oldu

42 yıllık mekân Şamdan'ın gidişi hâlâ konuşuladursun, Seda Sayan yeni kiracılarla görüşmeye başladı bile. Birçok firma, Seda Sayan'a avukatı aracılığıyla ulaştı

Seda Sayan, Etiler'deki mülkünde kapı dışarı ettiği gece kulübü sahibinin ardından yeni kiracısını buldu. Birçok firma, İstanbul'un gözde mekanı için Seda Sayan ile görüşürken, ünlü restoranda karar kılındı.

SEMBOL GECE KULÜBÜNÜ TAHLİYE ETTİRDİ

İstanbul gece hayatının sembol gece kulübü 'Etiler Şamdan', Seda Sayan'ın sahibi olduğu mülkten kapı dışarı edilmişti.

Seda Sayan, uzun süredir kira alamadığı işletmeyi mahkeme kararıyla boşaltmış, oğlu Oğulcan da tahliye esnasında mekanda bulunmuştu.


Seda Sayan ve Sezen Aksu arasında 'Şamdan' krizi


COOKSHOP İLE EL SIKIŞILDI

Habertürk'ün haberine göre uzun görüşmelerin ardından gözde mekanın yeni sahibi 'Cookshop' olacak gibi görünüyor. Nişantaşı, Bodrum gibi yerlerde 10 merkezi bulunan ve 1.5 sene önce Etiler'deki mekândan kentsel dönüşüm olacağı için çıkmak zorunda kalan ünlü restorn Cookshop'un sahipleri, Seda Sayan ile el sıkıştı.


Seda Sayan kiracısı Etiler Şamdan'ı kapattırdı


Görüşmeyi doğrulayan Seda Sayan, "Evet, oğlum Oğulcan ve avukatım ilgileniyor, doğrudur görüştüğümüz" açıklamasında bulunurken mekânın ortakları da "Evet haftaya kontrat imzalarız" dedi.

Haberin Devamı