Bayat ekmek yerine daha sonra pide, bugün ise kara fırın ekmeği kullanıldığını ifade eden Aydın, servis şeklini şöyle anlattı:"Kara fırın ekmeği, bir iki gün bayatlıyor. Her sabah içinde kırmızı toz biber ve sıvı yağ bulunan kemik suyunu hazırlıyoruz. Sonra ekmeğimizi o hazırladığımız kemik suyu ile ıslatarak orta bir şekilde kızartıyoruz. Ekmek, servis edilirken tekrardan kızartılıyor. Köfteyi de her sabah aynı malzeme ve kaliteyi kullanarak hazırlıyoruz. Malzemeyi, lezzetini kaybetmemesi için tartı kullanarak hazırlıyoruz. Ete de güzel bir lezzet vererek bunu hazırlıyoruz. Müşterimiz geldiği zaman da sunuyoruz. Islama köfteyi, içinde sadece kara kuru üzüm ve şeker içeren, iki gün bekleterek ürettiğimiz şıra ve piyazla servis ediyoruz. Kendi tarlamızda yetiştirdiğimiz kabak. Kabağı da güzel bir tatlı haline getirip müşterimize sunuyoruz."