Türkiye (Son Dakika) Sahte savcıya 'çöpçü' polis oyunu

Sahte savcıya 'çöpçü' polis oyunu

Paylaş
Sahte savcıya 'çöpçü' polis oyunu

Mersin'de savcı olduğunu söyleyip bir kişiyi dolandırmaya çalışan şüpheli 28 yaşındaki M.B.A., polis tarafından yakalandı

Telefonla aradığı F.Ö.'ye kendisini savcı olarak tanıtan M.B.A., hesaplarını kontrol eden terör örgütü mensuplarının yakalanması için bankadaki 70 bin lira parasını çekip Atatürk Parkı'na getirmesini istedi.

Telefon konuşmasının ardından bankadan çektiği 70 bin lirayı istenen yere götüren F.Ö., durumdan şüphelenerek polise bilgi verdi.

Harekete geçen ekipler, paranın teslim edileceği parktaki çöp kutusunun yakınında önlem aldı. Çöpçü kıyafeti giyip, eline süpürge alan bir polis de bırakılan parayı alacak şüpheli M.S.A.'yı beklemeye başladı.

Yaklaşık 15 dakika etrafı kontrol ettikten sonra, parktaki çöp kovasının yanına bırakılan parayı almaya gele M.B.A., çöpçü gibi davranan polis ve çevrede önlem alan diğer sivil ekiplerce kıskıvrak yakalandı.

Hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından sabıkası bulunduğu belirtilen M.B.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DHA

Haberin Devamı