Gündem Sahte hoca sapık çıktı

Sahte hoca sapık çıktı

Paylaş
Sahte hoca sapık çıktı

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde çocuklara evinde din dersi veren doğuştan bedensel engelli Abdurrahman Taşköse, 'çocuklara cinsel istismar' suçlamasıyla tutuklandı

Beyşehir Cumhuriyet Savcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında dün jandarma ekipleri Üzümlü Beldesi'nde annesiyle birlikte yaşayan, çocuklara izinsiz ve yetkisiz olarak din dersi veren Abdurrahman Taşköse’nin evine operasyon düzenledi.

Taşköse'nin evinde yapılan aramada din dersi verdiği yaşları 8 ila 15 arasında değişen çoğunluğu kız çocuklarına ait farklı açılardan çekilmiş çok sayıda fotoğraf ve görüntü CD’si, fotoğraf makinesi, kamera ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan Taşköse, dün akşam saatlerinde Adliye'ye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan Taşköse, ‘çocuklara cinsel istismar’ suçundan tutuklandı.

Adliye'den çıkarılıp cezaevine gönderilirken gazetecilerin, “Hakkınızdaki suçlamalarla ilgili ne diyorsunuz?” sorusuna Taşköse “İftira” yanıtını verdi.

İlkokul mezunu olduğu belirtilen Taşköse’nin dini eğitim verebilmesi içinde herhangi bir müftülükte kaydının olmadığı öğrenildi.

Halil USLU/Konya (DHA)