Spor Sahayı ağlayarak terketti

Sahayı ağlayarak terketti

Paylaş
Sahayı ağlayarak terketti

Maç sırasında bir taraftarla tartışan Volkan Şen, gözyaşlarını tutamayarak soyunma odasına gitti

Trabzonsporlu Volkan Şen, Çaykur Rizespor'la oynanan Süper Lig maçında kendisine tribünden gösterilen tepki üzerine gözyaşları içinde sahayı terk etti.

Çaykur Rizespor'un 1-1'lik beraberliği sağlamasının ardından 42. dakikada maraton tribün önünde konuk takımın taç atışı kullanacağı sırada bir taraftar Volkan Şen'e sözlü tepki gösterildi.

Taraftarın bu davranışı sonrasında göz yaşlarını tutamayan Volkan Şen, takım arkadaşı Aykut Akgün'ün kendisini sakinleştirmeye çalışmasına rağmen, teknik heyetin de izni olmadan soyunma odasının yolunu tuttu.

Volkan Şen'in 42. dakikada sahayı terk etmesiyle bordo-mavili takımın 10 kişi kalması üzerine teknik heyet, bu futbolcunun yerine 45+1. dakikada Florent Malouda'yı oyuna dahil etti.

-Volkan Şen'in maçı terketmesi


Akçay, bir basın mensubunun Volkan Şen'in maçı terketmesine ilişkin sorusu üzerine, "Çok hoş bir durum oldu, çıkabilir. Biz insani bir iş yapıyoruz, disiplinle alakalı bir şeyin arkasına sokmaya çalışabilirsin ama orada bir duygu yoğunluğu, duygu patlaması yaşayan bir insanla karşı karşıyayız. Benim için disiplinden daha önemli insana olan saygıdır. Onun orada hissetiklerini hiçbirimiz bilemeyiz" dedi.

Volkan'a küfür mü edildi şeklindeki sorusu üzerine ise Akçay, şunları söyledi:

"Küfür olduğunu söylüyor ama ben ordaki olayı münferit olarak kabul ediyorum. Kol kırılır yen içinde kalır gibi davranmalıyız. Trabzon'un bütününe mal etmek asla mümkün değil. Münferit bir hadise olarak görüyorum. Kişisel bir tavırdır. Trabzon taraftarının bana göre tasvip edeceği bir hareket değil, kınıyoruz. Zaten 15 dakika alkışlayarak takım olarak kınadık. 15 dakika soyunma odasında hepimiz alkış tuttuk ve protesto ettik. Bu onun için yeterlidir."

-3 taraftar göz altına alındı-


Karşılaşmanın 42. dakikasında maçı gözyaşlarıyla terk eden Volkan Şen'e tribünlerden gelen tepkiler nedeniyle 3 taraftar göz altına alındı.

Gülbahar Hatun Polis Merkezi'ne getirilen taraftarların ifadelerinin alındığı ve daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Taraftarların ifadelerinde Volkan Şen'e küfür etmedikleri, pozisyona itiraz ettiklerini söyledikleri belirtildi.

Haberin Devamı

İşte o an: