Sağlık Sağlıkta dev işbirliği

Sağlıkta dev işbirliği

Paylaş
Sağlıkta dev işbirliği

Türkiye'nin lider sağlık sitesi RealAge.com.tr ve Card&Plus işbirliği ile artık sağlık sigortası ve diğer hizmetleri sağlayan kapsamlı bir paket sunuyor

İçerisinde tıbbi yardımdan, sosyal ve araç yardımına kadar geniş yelpazede hizmet seçeneği bulunan paket, RealAge.com.tr internet sitesine üye olan herkes için uygun indirimlerle sağlanıyor.

Card&Plus Genel Müdürü Gündüz Sunol ve Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Üyesi Tijen Mergen’in ortak çabası ile hayata geçen projenin, büyük kolaylıklar sağlayacağı belirtildi.

www.RealAge.com.tr sitesini ziyaret eden kullanıcıların ayrıntılı bilgiye ulaşabilecekleri projenin Aralık ayına özel kampanyasını RealAge Türkiye Satış Müdürü Tolga Eligül tanıttı.

Proje kapsamında RealAge.com.tr üyesi olarak Card&Plus kardına sahip olacak kişi, kendilerine açılacak olan hem medikal hem de gündelik hayatta kullanabileceği network’ü (ağı) kullanarak hem daha ucuz, hem de daha kaliteli bir hizmet alma şansına sahip olabilir.

Ayrıca Türkiye’de sayıları 1.900’ü aşkın özel hastane, poliklinik, tıp merkezi, tanı merkezleri, doktor muayenehaneleri, eczane, laboratuar, fizik tedavi merkezlerini kapsayan geniş bir platformda özel avantajlar sunuluyor

Haberin Devamı