Spor Sağlam ikinci yarıdan memnun

Sağlam ikinci yarıdan memnun

Paylaş
Sağlam ikinci yarıdan memnun

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "İlk devrenin genelinde Bursaspor gibi oynamadık. İkinci yarı kendi gerçeklerini görmüş, Bursaspor gördük" dedi

Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maça iyi başlamadıklarını ve karambolden kalelerinde bir gol gördüklerini, daha sonra gol ve goller bulmak için zaman zaman da risk alarak hücuma dönük oynamaya çalıştıklarını kaydetti.

İlk devrenin kendileri için sıkıntılı geçtiğini dile getiren Sağlam, "İlk devrenin genelinde Bursaspor gibi oynamadık. İkinci yarı kendi gerçeklerini görmüş, takım oyununu ortaya koyan bir Bursaspor gördük. İkinci yarı net pozisyonları üreten bizdik. O yüzden 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz" diye konuştu.

SERCAN'A ÖZEL TEBRİK

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Manchester United ile yapacakları maç öncesi özellikle ikinci yarıdaki futbollarının kendisini umutlandırdığını ifade eden Sağlam, "Oyuncularımı özellikle ikinci yarıdaki mücadelelerinden dolayı kutluyorum.

BURSA'DA KARDEŞ PAYI: 1-1

Ben futbolcularımla ilgili bireysel olarak konuşmam ama ikinci yarı ortaya koyduğu mücadeleden dolayı özellikle Sercan’ı tebrik etmek istiyorum. Gol atmak için çok çalıştı ama olmadı" dedi.

"NİANG YOKSA SEMİH VAR"

Sağlam, maç öncesi Fenerbahçe’de Niang’ın oynamamasının Bursaspor açısından avantaj oluşturduğu yönünde yorumlar olduğunu anımsatarak, "Yerine Semih oynadı ve gol attı. Demek ki Niang’ın oynamaması bizim açımızdan dezavantaj oldu" diye esprili bir değerlendirmede bulundu.

"HAKEMİ İYİ BULDUM"

Sağlam, "Hakemi nasıl buldunuz?" sorusunu, "İyi buldum. Maçın skorunu etkileyecek enteresan bir kararı da olmadı. Maç sonrası yargılayabileceğimiz bir pozisyon olmadı" diye cevapladı.

Bir gazetecinin, "4 yabancınız yedek kulübesindeydi. Manchester United maçına mı sakladınız?" sorusu üzerine, "Yabancılar kenarda bekledi ama sahadaki oyuncular da bize bu şampiyonluğu yaşatanlardı. Biz bütçemize göre yabancı oyuncular transfer ettik. Yabancı oyuncular da forma giyebilmek için daha fazla çalışmalı" dedi.

Haberin Devamı